Samsung Odyssey G4 Alınır mı?

Malesef elektirik gidip gelmesi yüzünden anakartım bozuldu garantiye gönderdim şuan deneyemiyorum, teşekkür ederim monitör güncelleme olayına bakcam olursa yazcam buraya.
Ürünü yeni satın aldım. Odyssey G4 modeli hakkında pek bir bilgi bulamadım. Sizin değerlendirmeniz nasıl? 1 yılı aşkındır kullanıyorsunuz sanırım.
Geçmiş olsun hocam, güncelleme adı altında ben bir dosya indirdim kurdum ama ekstra bir şey olmadı ya da oldu ben anlayamadım bilmiyorum. Dosyayı resmi siteden indirdiğim için bir şüphemde olmadı açıkçası önemsemedim belki formatlarım bilgisayarı.
Hocam sizin de fikrinizi alırsam çok sevinirim. Ürünü teslim aldığımda ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor tavsiyeniz var mı?

Ürünü yeni satın aldım. Odyssey G4 modeli hakkında pek bir bilgi bulamadım. Sizin değerlendirmeniz nasıl? 1 yılı aşkındır kullanıyorsunuz sanırım.

Hocam sizin de fikrinizi alırsam çok sevinirim. Ürünü teslim aldığımda ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor tavsiyeniz var mı?

Bende yeni aldım gayet memnunum kendi kullanıma göre ayar yapabilirsin.

Monitörü aldım. Kullanıyorum fakat bazen aniden ekran kapanıyor. Tuşuna basıp monitörü açmam gerekiyor. Neden oluyordur acaba bilgisi olan var mı?

Aşırı nadir yapıyor acaba koruma modu falan olmasın bir de. Extreme tepkime süresinde aşırı parlak falan. Değişim yapıyor mu amazon. İndirim bitti. Ben aynı monitörü istiyorum. @550519
Arızalı bence iade et, şansını bide başka kablodan dene, zaman geçmeden iade et büyük ihtimal arızalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı