Samsung Odyssey G4 LS25BG400euxuf ınverse'de ghosting var

Monitörün renkleri bir türlü içime sinmedi, sanki sürekli gece modu açıkmış gibi renkler sarımsıydı. Belki de uzun süre VA panel kullandığım için IPS panel biraz farklı geldi, emin değilim. Bir de “inverse ghosting” fark ettim, iyice kuşkulandım. Bu yüzden direkt değişim talep ettim; ancak ellerinde aynı modelden yokmuş, ben de iade işlemi başlattım. Monitörü paketleyip bantladım.

Bu deneyimden sonra artık monitör almadan önce renklerini ve tüm özelliklerini iyice araştırıp kontrol etmeden almayacağım. Gerekirse gidip Vatan Bilgisayar gibi bir mağazada birebir görüp test ederim. Şu an eski monitörümden yazıyorum; bu monitör, diğerine kıyasla renkleri daha canlı gösteriyor gibi. Gerçekten fark ediyor mu, bilemedim.

Hocam IPS panelin renk kalitesi VA panellerden daha iyidir tabii bazı VA monitörler hariç, bana renkler çok canlı geliyor. İsterseniz monitörü değiştirin.

Hocam bu fiyatlarda daha iyisi yok şu an 7K bir AOC var onun renkleri biraz daha canlı ancak parlaklık olarak falan G4 daha iyi. İkisi de güzel monitör üzmez ancak yani nasıl bir şey bekliyorsunuz ki renk konusunda hocam.

Bilmiyorum normalde aldığım hiçbir şeyi iade etmedim bu güne kadar ama bu monitör hoşuma gitmedi sanki renkler digital vibrance açmış gibiydi sarımsıydı belki farklı monitör alırım 4070 super'li sistem 240hz istediğim için almıştım çoğunlukla rekabete dayalı ve FPS oyunları oynuyorum çünkü arada sırada film dizi.

Bilmiyorum normalde aldığım hiçbir şeyi iade etmedim bu güne kadar ama bu monitör hoşuma gitmedi sanki renkler Digital vibrance açmış gibiydi sarımsıydı belki farklı monitör alırım 4070 Super'li sistem 240Hz istediğim için almıştım çoğunlukla rekabete dayalı ve FPS oyunları oynuyorum çünkü arada sırada film dizi.

Hocam bende yüksek elolarda oynuyorum ancak hiçbir sıkıntısı olmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı