Hocam kabloya baktım, 2435'ar benimki de. Siz değişim sağlayabildiniz mi?Eğer kablo sürümü düşükse 2K 240 Hz vermez. Kendi adıma sıkıntının bundan kaynaklanma ihtimali yüksek. Kayıt açarak kablo değişimi talep edeceğim.
Hocam kabloya baktım, 2435'ar benimki de. Siz değişim sağlayabildiniz mi?Eğer kablo sürümü düşükse 2K 240 Hz vermez. Kendi adıma sıkıntının bundan kaynaklanma ihtimali yüksek. Kayıt açarak kablo değişimi talep edeceğim.
Kayıt açtım beni arasınlar diye hala aramadılar bir daha yazdım desteğe yarın arayacaklarmış.Hocam kabloya baktım, 2435'ar benimki de. Siz değişim sağlayabildiniz mi?
Kayıt açtım beni arasınlar diye hala aramadılar bir daha yazdım desteğe yarın arayacaklarmış.
Süreye bakmayın hocam süresi geçtiği halde kabul edilebilir bir sebebi olanları iade almışlar. Değişim talep edilebiliyor mu bilmiyorum. Ben kablo değişimi talep edeceğim sadece ama monitörü komple göndermemi isterlerse göndermem.Anladım hocam. Sizce benim şu an monitörü iade etmem mantıklı mı? Sorun şu ki tekrardan bu fiyata böyle bir monitör bulmamın imkanı yok, ancak daha fazla problem çıkarma potansiyeline sahipse veya panel sıkıntısıysa bu haliyle iade şansım varken de etmemek saçma oluyor? Sizce ne yapmalıyım sizin iade edebileceğiniz süre geçti mi?
Süreye bakmayın hocam süresi geçtiği halde kabul edilebilir bir sebebi olanları iade almışlar. Değişim talep edilebiliyor mu bilmiyorum. Ben kablo değişimi talep edeceğim sadece ama monitörü komple göndermemi isterlerse göndermem.
Hocam arkadaştan kablo alıp denedim sorun kablodaymış sorunsuz veriyor görüntüyü.
Bana servise komple monitörü götürün dediler kablodan olduğunu anlayınca götürmeye üşendim ileride lazım olursa DP kablo alırım diye.Anladım hocam teşekkürler bilgilendirme için umarım benimkinde de sorun kablodandır. Bu arada ben de kayıt oluşturmuştum, aradılar beni teknik servisten ve öncelikle yetkili ekip yönlendirileceğini, eğer yetkili ekip gerekli kararı verirse kablo değişimi sağlayabileceklerini söylediler. Size de ulaştılar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.