Samsung Odyssey G65b alınır mı?

muratgullu

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Belirttiğim ürünü almayı düşünüyorum. Şu an fiyat olarak 9000₺. Bu monitörle ilgili çok fazla bilgi yok inceleme vs de yok. Kullanan veya ürünü daha önce kullanan var mı? Monitör alınır mı?

Samsung Odyssey G65b LS27BG652euxuf 27 2560x1440 240Hz 1ms HDMI DP HDR 600 Curved Gaming monitor.

Genelde FPS oyunları, CS:GO PUBG tarzı oyunlar oynuyorum.

Kendi kişisel görüşüm, 9000 TL verecekseniz kesinlikle IPS panel tercih etmelisiniz, VA panel kullanmıştım içimde hep burukluk oluyordu.

Yenileme hızı Samsung'dan düşük ama VA panel olması ve Ghostingden dolayı almamanızı öneririm.

Yenileme hızı Samsung'dan düşük ama VA panel olması ve Ghostingden dolayı almamanızı öneririm.

Dün bu ürüne baktım 7299 ken bir anda arttı . Tekrar düşmesinimi beklesem acaba . Hz olarak düşük ama çok fark edecek gibi değil. Bu arada bu modeldeki VA panelde ghosting yok denecek kadar az olduğu söyleniyor.

Samsung IPS panel kendim 32 inç olanını kullanıyorum gayet memnunum inceleme videosuda çektim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amazon'dan taksitle almayı düşünüyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı