Samsung Odyssey G65b alınır mı?

Valla benim beklentim açıkçası Asus vg27aqz IPS monitörumden daha kötü görüntüsü olmasın can sıkıcı bir ghosting olmasın 240hz tatmin etsin yeter 😄

hiç yoktan 1 gün kullan ,aynı modeli kullanan forumdaki birinin ertesi gün piksel düzelmiş kendi kendine piksel sıkışması oluyor bazen ölü piksel yerine , birde böyle bir site var sıkışmış pikselleri düzeltiyormuş "js screen fix" ben denemiştim asus aq1a de 1 tane ölü piksel olunca ama işe yaramadı , benim samsung da geldi ama akşam test edebilcem umarım yine ölü piksel olmaz yoksa geri gönderirim :D

Vallahi siyah renkte belli olmuyor ama şeklide piksel dışında toz parçasınada benziyor. Eve gidip kurulumunu yapınca bir deneyim ne olur ne olmaz. Bu arada dediğini bende 2-3 kişide okudum akşam ölü piksel varken ertesi güne geçen kişiler varmış.

Eve gelip bağladığımda o leke gitti :)

Son düzenleme:
bende şimdi kurdum . öncelikle malzeme kalitesi felan çok iyi , monitor değil ayrı bir makine gibi özel birşey , 3 tane ölü piksel gördüm 2 sine dokununca gitti :D , 1 tane var sadece , üzdü , kurulumu, montajı felan da çok zordu yani geri göndermekle ugrasmak istemiyorum gerçekten, umarım düzelir yok olur sonuncuda ,biraz kullanıyım bakalım

bende şimdi kurdum . öncelikle malzeme kalitesi felan çok iyi , monitor değil ayrı bir makine gibi özel birşey , 3 tane ölü piksel gördüm 2 sine dokununca gitti :D , 1 tane var sadece , üzdü , kurulumu, montajı felan da çok zordu yani geri göndermekle ugrasmak istemiyorum gerçekten, umarım düzelir yok olur sonuncuda ,biraz kullanıyım bakalım
Aynen hocam biraz kullan belki geçer kendiliğinden ama monitörden başka bişey gerçekten . İşletim sistemi akıllı tv olması çok iyi . Çok seri birde . Bir monitörden çok daha fazlası.

Mönitörü kurdum herhangi bir problem yaşamadım. Ölü piksel yok. Görüntü kalitesi gayet iyi. Wireless, Bluetooth, işletim sistemi derken güzel bir deneyim veriyor. Ayrıca uygulama üzerinden youtube netflix falan izlerken tv gibi kendisi görüntüyü daha akıcı hale getiriyor. Şu an tek bir sorunum var o da 1920x1440 olarak 240hz özel çözünürlük CS2 de hata veriyor desteklenmeyen çözünürlük hatası veriyor, onunla uğraşıyorum. Bilen varsa aydınlatsın.

Mönitörü kurdum herhangi bir problem yaşamadım. Ölü piksel yok. Görüntü kalitesi gayet iyi. Wireless, Bluetooth, işletim sistemi derken güzel bir deneyim veriyor. Ayrıca uygulama üzerinden youtube netflix falan izlerken tv gibi kendisi görüntüyü daha akıcı hale getiriyor. Şu an tek bir sorunum var o da 1920x1440 olarak 240hz özel çözünürlük CS2 de hata veriyor desteklenmeyen çözünürlük hatası veriyor, onunla uğraşıyorum. Bilen varsa aydınlatsın.
Neden o çözünürlükle deniyorsun?

bende 119.998 hz de takılı kalıyor arkadaşlar neden acaba . dp (lightning to dp connector ile) deniyorum aynı . hdmi ile deniyorum yine aynı . ayarlardan yanıt süresini extreme yapsamda aynı kalıyor veya diğer ayarları seçsemde aynı , normalde baska monitorde 180 e kadar görmüştüm maks aynı kablolarla , yani ekran kartı 240hz çıkamasa bile 180hz de yok , 60 ve 120 var çözemedim her ayarı kurcaladım , nvidia control panelde de 120 maks . windows da görüntü ekstra ayarlarda da 120maks . önerisi olan varmı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı