Samsung Odyssey G65B alınır mı?

HDR'yi normal kullanımda kullanmıyorum. Oyununa göre bazen açıyorum. SmartTV'de videoda HDR özelliği varsa otomatik HDR açılıyor

Parlaklık kişiden kişiye değişir bence. Bu şekilde kullanırken rahatsız etmiyor beni
Videoda ki hdr özelliği aşırı fark ettiriyor film dizide falan. Ben çok beğendim bu arada monitörü, hem çok video dizi film izleniyor, hem de çok güzel oyun oynanıyor.

Hdr ben sürekli açık bırakmaya başladım renkler daha canlı geliyor. Renkleri bozuyor diyenler var ama hiçte bozmuyor yada bana mı öyle geliyor çözemedim. Last of us tan örnek atayım yukarıda hdr açık altta kapalı arada bariz renk farkı var. Normal masaüstünde de renkler daha iyi oluyor, renkleri çok bozuyor diyenleri anlayamadım.
HDR bazı oyunlarda baya güzel çalışıyor. Last of us da bunlardan birisi belli.

Arayıp bulduğunuz, özel olarak yaptığınız ve çok beğendiniz ayarlar varsa bizimle de paylaşın. Bu konuyu okuyanlar da faydalanmış olur

HDR bazı oyunlarda baya güzel çalışıyor. Last of us da bunlardan birisi belli.

Arayıp bulduğunuz, özel olarak yaptığınız ve çok beğendiniz ayarlar varsa bizimle de paylaşın. Bu konuyu okuyanlar da faydalanmış olur
Redditte bulmuştum bu ayarları genel olarak 2. profili kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 1743196791754.png
    1743196791754.png
    690,8 KB · Görüntüleme: 77
HDR ben sürekli açık bırakmaya başladım renkler daha canlı geliyor. Renkleri bozuyor diyenler var ama hiç de bozmuyor ya da bana mı öyle geliyor çözemedim. Last of Us'tan örnek atayım yukarıda HDR açık altta kapalı arada bariz renk farkı var. Normal masaüstünde de renkler daha iyi oluyor, renkleri çok bozuyor diyenleri anlayamadım.

Merhaba, bu akşam Samsung Odyssey 32 inç G65B aldım, ama HDR açma kapama olayını bulamadım monitörde? Eski Samsung Odyssey G7 kullanıcısıyım onda menü kolaydı :) ayrıca test videolarında direk oyun ayar paneli çıkıyor alttan üstte doğru o menü nasıl açılıyor?

Merhaba, bu akşam Samsung Odyssey 32 inç G65B aldım, ama HDR açma kapama olayını bulamadım monitörde? Eski Samsung Odyssey G7 kullanıcısıyım onda menü kolaydı :) ayrıca test videolarında direk oyun ayar paneli çıkıyor alttan üstte doğru o menü nasıl açılıyor?
Windows renk ayarlarında baktınmı hdr açıp kapama şeyini.

ben de almaya niyetliyim hocam monitör nasıl? MSI 23.8" G2412 modeli kullanıyorum satıp büyük ekran istiyorum. monitör kolum var uygun yeri de var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı