Samsung Odyssey G65B alınır mı?

Kavisli olması iyi mi kötü? VA Panel olmasına rağmen görüntü kalitesi IPS'den iyi olduğu için tercih etmeyi düşünüyorum ama kavisli bir monitör kullanmadım.

Ben de ilk kez kullanıyorum kavisli, hiç rahatsız etmedi. Oyun içinde iyi bir his veriyor bence. Zaten VA panel olmasından dolayı işin içine de Curved girince, renkler sağdan soldan bakınca soluk görünmüyor.

Ben de ilk kez kullanıyorum kavisli, hiç rahatsız etmedi. Oyun içinde iyi bir his veriyor bence. Zaten VA panel olmasından dolayı işin içine de Curved girince, renkler sağdan soldan bakınca soluk görünmüyor.
peki monitör sallanıyor diyorlar hocam çok mu sallanıyor yoksa rahatsız etmiyor mu?

Rica ederim.

@235742 Hocam stremio nasıl kuruluyor, yardımcı olabilir misin?
Soldaki menüde ara kısmına gir >> Stremio yaz
20250328_004059.jpg 20250328_004045.jpg

Daha sonra eklentileri kur. Eklentileri telefon ya da pc üzerinden kurabiliyorsun. Şu konuya bak.

Wifi ile bağlanırken donma sorunu yaşıyordum. Modem uzakta olduğu için bu cihazı aldım. Kablolu bağlayınca sıfır donma yaşıyorum.

Soldaki menüde ara kısmına gir >> Stremio yaz
Eki Görüntüle 2455637Eki Görüntüle 2455636

Daha sonra eklentileri kur. Eklentileri telefon ya da pc üzerinden kurabiliyorsun. Şu konuya bak.

Wifi ile bağlanırken donma sorunu yaşıyordum. Modem uzakta olduğu için bu cihazı aldım. Kablolu bağlayınca sıfır donma yaşıyorum.
Orda ki linkten Install'e basınca link kopyalatıyor, linke giriyorum ama bozuk link.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı