Samsung Odyssey G65B alınır mı?

Videoda ki hdr özelliği aşırı fark ettiriyor film dizide falan. Ben çok beğendim bu arada monitörü, hem çok video dizi film izleniyor, hem de çok güzel oyun oynanıyor.

Videoda ki hdr özelliği aşırı fark ettiriyor film dizide falan. Ben çok beğendim bu arada monitörü, hem çok video dizi film izleniyor, hem de çok güzel oyun oynanıyor.
Kalibrasyonu yaptınız değilmi yukarıda benim attığım fotodak hdr çok etkisi olduğu görülüyor.

HDR bazı oyunlarda baya güzel çalışıyor. Last of us da bunlardan birisi belli.

Arayıp bulduğunuz, özel olarak yaptığınız ve çok beğendiniz ayarlar varsa bizimle de paylaşın. Bu konuyu okuyanlar da faydalanmış olur

Redditte bulmuştum bu ayarları genel olarak 2. profili kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 1743196791754.png
    690,8 KB · Görüntüleme: 77

Merhaba, bu akşam Samsung Odyssey 32 inç G65B aldım, ama HDR açma kapama olayını bulamadım monitörde? Eski Samsung Odyssey G7 kullanıcısıyım onda menü kolaydı ayrıca test videolarında direk oyun ayar paneli çıkıyor alttan üstte doğru o menü nasıl açılıyor?

Windows renk ayarlarında baktınmı hdr açıp kapama şeyini.

ben de almaya niyetliyim hocam monitör nasıl? MSI 23.8" G2412 modeli kullanıyorum satıp büyük ekran istiyorum. monitör kolum var uygun yeri de var mı acaba?

ben de almaya niyetliyim hocam monitör nasıl? MSI 23.8" G2412 modeli kullanıyorum satıp büyük ekran istiyorum. monitör kolum var uygun yeri de var mı acaba?
VESA 100x100 uyumlu. North bayou f80 ile kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…