va olması biraz kafa karıştırdı benim yoksa çekeyim diyordum. Yerinde gidip görebilme şansım olsaydı keşkeVESA 100x100 uyumlu. North bayou f80 ile kullanıyorum
va olması biraz kafa karıştırdı benim yoksa çekeyim diyordum. Yerinde gidip görebilme şansım olsaydı keşkeVESA 100x100 uyumlu. North bayou f80 ile kullanıyorum
Kalibrasyon yapman lazım çok fark ediyor.
Bunu izle hocam.Hocam selam, nasıl yapacağım?
VA olmasına karşı çok canlı, birkaç ayarlama yaptıktan sonra çok güzel hale geliyor.va olması biraz kafa karıştırdı benim yoksa çekeyim diyordum. Yerinde gidip görebilme şansım olsaydı keşke
Bunu izle hocam.
Windows 11 geç hocam.Hocam selam, whdrc bende yok Windows 10 kullandığım için, denen ayarları yaptım HDR açıp ama renkler patlıo bu sefer![]()
Hocam f80 ile montajını nasıl yaptınız ben de yapmayı deniyorum ama beceremedim.VESA 100x100 uyumlu. North bayou f80 ile kullanıyorum
Hocam f80 ile montajını nasıl yaptınız ben de yapmayı deniyorum ama beceremedim.
Çok teşekkür ederim, ben kutudan çıkan parçayı tamamen aklımdan çıkarmışım onu takınca hallettim.Eki Görüntüle 2465349Eki Görüntüle 2465350
Öncelikle monitörün kutusundan çıkan siyah metali şu 4 vidayı kullanarak monitöre takman gerekiyor. F80'ini de f80 kutusundan çıkan kısa vidalarla bu metale takıyorsun. Yani iç tarafa monitörün vidalarını, dış tarafa f80'nın vidalarını takacaksın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.