32 olanı 2 adet aldım ve kullanıyorum. İkisinde de aynı şekilde 6 ay oldu sorun yaşamadım. Ghosting bayağı az. Android sistemi de gayet iyi PC'yi açmadan kullanıyorum arada. Işık sızması 1 yerde var ancak o kadar dikkatli bakmam gerekiyor ki baykuş gibi zifiri karanlıkta bakıyorum anca görüyorum. Gri ekranda muhtemelen kavis yüzünden sanki ekranı iyi silemedim gibi bir iz var. Yine aşırı dikkatli ve zifiri karanlıkta çok çok dikkatli bakınca görünüyor. Renkleri bence gayet iyi gösteriyor. Siyahlar OLED kadar olmasa da gayet iyi. Dikey şekilde hiç kullanmadım. Cam tam arkamda ve direkt güneş vuran bir odadayım. O durumda hem büyük olmasından hem de kavisten dolayı parlama yapıyor. Oyun film için kullanıyorum tam gri ekranda aşırı dikkatli bakmadığım sürece ve siyah ekranda ekrana kafamı sokup bakmadığım sürece hiçbir iz ışık sızması görmüyorum. Tabii yine de tercih sizin. Philips Evnia 32 almıştım tam modelini hatırlamıyorum. Kafasına göre dikey çizgiler oluşuyordu ve ghost screen denen yanıklar meydana geliyordu 1 günlüktü. Hemen iade ettim ve Samsung bana o ekrandan sonra aşırı kaliteli gelmişti. Güncelleme (yanlış olmasın şimdi detaylı şekilde baktım ışık sızması gibi gördüğüm klavyenin ışını kavisten yansıyormuş. Ekrandaki bulutlanma gibi gri kısımdakiler de ekranı sildiğim spreyden ötürü iz kalmış ve sprey çıkarmıyor.)