01Asmodeus
Hectopat
2-3 saniyeliğine siyah ekran oluyor aşırı sinir bozucu. Kablonun bağlantıları sağlam driverlar güncel. 120hertzde sorun yok.Nasıl bir sorun hocam?
2-3 saniyeliğine siyah ekran oluyor aşırı sinir bozucu. Kablonun bağlantıları sağlam driverlar güncel. 120hertzde sorun yok.Nasıl bir sorun hocam?
Lenovo Legion R27QE vardı bende de aynı sorunu yaşadım dp kablosu ile. Git gel yapıyordu ekran, iade ettim.2-3 saniyeliğine siyah ekran oluyor aşırı sinir bozucu. Kablonun bağlantıları sağlam driverlar güncel. 120hertzde sorun yok.
Ben şuan hdmi 2.1 kullanıyorum monitörde sorun olsa 120 hertzde de siyah ekran sorununu yapardı diye düşünüyorum.Lenovo Legion R27QE vardı bende de aynı sorunu yaşadım dp kablosu ile. Git gel yapıyordu ekran, iade ettim.
Ben şu an HDMI 2.1 kullanıyorum monitörde sorun olsa 120 Hertz'de de siyah ekran sorununu yapardı diye düşünüyorum.
Farklı kablo ile denediniz mi ? G-sync falan kapatıp çözüm bulanlarda olmuşBen aldım siyah ekran sorunu yaşıyorum 240hertzde.
Kaça geldi tam olarak, bi ara iyi bir indirim vardı.
gsync zaten kapalıFarklı kablo ile denediniz mi ? G-sync falan kapatıp çözüm bulanlarda olmuş
Bir şeyi yanlış yapıyor olabilir misin acaba? Bende herhangi bir problem olmadı, oldukça düzgün çalışıyor. Dp ile bağlanıyorum bu arada.Ben aldım siyah ekran sorunu yaşıyorum 240hertzde.
Kaça geldi tam olarak, bi ara iyi bir indirim vardı.
Hayırlı olsun benim öğrencilik AÖF pasif durumda kaydolmayı denedim ama hata aldım, sanırım öğrenci haklarını kullanamamam ile ilgili
Ben aldım siyah ekran sorunu yaşıyorum 240Hertz'de.
Kaça geldi tam olarak, bir ara iyi bir indirim vardı.
Hocam taksitle mi yoksa nakit miTeşekkür ederim çevrende öğrenci falan varsa o şekilde alabilirsin.
9779 TL'ye geldi.
Nakit aldım, taksit seçenekleri de vardı.Hocam taksitle mi yoksa nakit mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.