Samsung Odyssey G7 alınır mı?

Hocam Samsung G7 alacağım, kararımı verdim. Fiyat olarak da yapacak bir şey yok. 500-1000TL yanılırız artık araştırmaktan sıkıldım. İlginize çok teşekkür edeerim.

Hocam Samsung G7 alacağım, kararımı verdim. Fiyat olarak da yapacak bir şey yok. 500-1000TL yanılırız artık araştırmaktan sıkıldım. İlginize çok teşekkür edeerim.
Şu mesajımda belirttiğim sorunlar olmasa güzel monitor aslında 240 hz olayı boş bence, rtx 3090 lı sistemin yoksa ya da eski oyunlar, düşük grafikte rekabetçi oyunlar oynamıyorsan bi anlamı yok, hatta dezavantaj bile olabilir.. Ben daha çok kavis ve görüntü kalitesi için alternatifi olmadığından aldım ve iade etme konusunda kararsızım..

Kardeşim bence gerçekten en iyi monitör,sorun yok ise iade etmeyin.Ben de şimdi mediamarkttan sipariş verdim.inşallah istediğim gibi olur.

2. El de alabilirsiniz. Sahibinden.com'da yeni alınmış ucuza satılan g7 odyssey'ler görmüştüm. Bir sorunu yoksa tercih edilebilir.

2. El de alabilirsiniz. Sahibinden.com'da yeni alınmış ucuza satılan g7 odyssey'ler görmüştüm. Bir sorunu yoksa tercih edilebilir.
Medimarkttan 5699₺ ye 4 taksit aldım hocam,sahibinden de 4800/5400 aralığı hiç gerek yok,28 gün koşulsuz iade var.

Muhabbetinizi en baştan 9.sayfaya kadar aralıksız geldim. Bende konsol için bakıyordum. Liste çok kabarık. 27 inç olmasına karar verdim. MSI Optix MAG274QRF-QD, Samsung Odyssey G7,LG 27" 27GN950-B ve ViewSonic Elite XG270Q modelleri arasınd kaldım. 4 model de 4K kaynaktan görüntü alıp 2K olarak yansıtma özelliğine sahipmiş Reddit'te okuduğum kadarıyla. Sizce ne yapmalıyım?

G7 27 al keyfine bak.

Merhaba, 30.01.2021 akşamı 32" olan modeli 5399 TL olarak indirimdeydi. 50 TL kupon 75 TL Bonus flash kampanyası ile 5300'ten düşük bir fiyata aldım. Son Firmware yüklü geldi. Flickering yok. Ölü piksel e rastlamadım. Uzun süredir monitör Google ladığım içim sürekli reklamlarım monitör fiyatları ile doluyordu. Bu sebepten ani indirimlere denk geldim.

Teşekkür ederim, ne kadar fiyattan alınmalıdır? Malum şu an indirim yok, ve pahalı geldi açıkçası.
ben 5200 den aldım gittigidiyordan.Bu civarlarda olursa yapıştırın,yurtdışı fiyatı 700 dolar ona göre yorum yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…