Çözüldü Samsung One UI 6 ekran paylaşma izni kaldırılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

34kutay

Hectopat
One UI 6 ile gelen ekran paylaşma izni bana sorun yaşatıyor. Eski sürümde böyle bir şey yoktu evden dışarıda olduğumda tabletten evdeki PC'leri kontrol edebilmem için tabletin evde olması lazım uzaktan bağlanıp bu sorunu çözüyordum ama artık bağlanamıyorum bir 6 aydır. Bu sürekli izin istiyor, bu izni hatırla tarzında bir ayar bulamadım ya da başka uygulamalar denedim hiçbir çözüm bulamadım. Samsung kendi uygulaması falan var mı bu iş için?

Screenshot_20251214_192051_One UI Home.jpg
Screenshot_20251214_192048_AnyDesk.jpg

Çözüm
Güvenlik amacı ile paylaşım için izin gerekiyor, ve bu maalesef kaldırılamıyor. 1 defa açıp sürekli paylaşım yapacaksanız droidvnc kullanmayı deneyebilirsiniz, ekranınızı yayın moduna aldıktan sonra cihazı yeniden başlatmadığınız ve kendiniz kapatmadığınız sürece ekran yayını sürekli devam eder.

AnyDesk'in aksine host siz olduğunuz için IP adresinizi kaptırmamaya dikkat edin, aklınıza takılan soru olursa sormaktan çekinmeyin.

Aslında bir çözüm bulamamış olsaydım bu yöntemi kullanacaktım ama az önce Reddit de gezerken bir çözüm buldum ve bir video buldum çok daha sağlıklı bir çözüm yöntemi yaptım bu şekilde devam edeceğim büyük ihtimalle ama bunun da aklımda bulunduracağım yapmak isteyenler için de buraya linki bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Güvenlik amacı ile paylaşım için izin gerekiyor, ve bu maalesef kaldırılamıyor. 1 defa açıp sürekli paylaşım yapacaksanız DroidVNC kullanmayı deneyebilirsiniz, ekranınızı yayın moduna aldıktan sonra cihazı yeniden başlatmadığınız ve kendiniz kapatmadığınız sürece ekran yayını sürekli devam eder.

AnyDesk'in aksine host siz olduğunuz için IP adresinizi kaptırmamaya dikkat edin, aklınıza takılan soru olursa sormaktan çekinmeyin.

Güvenlik amacı ile paylaşım için izin gerekiyor, ve bu maalesef kaldırılamıyor. 1 defa açıp sürekli paylaşım yapacaksanız droidvnc kullanmayı deneyebilirsiniz, ekranınızı yayın moduna aldıktan sonra cihazı yeniden başlatmadığınız ve kendiniz kapatmadığınız sürece ekran yayını sürekli devam eder.

Aslında bir çözüm bulamamış olsaydım bu yöntemi kullanacaktım ama az önce Reddit de gezerken bir çözüm buldum ve bir video buldum çok daha sağlıklı bir çözüm yöntemi yaptım bu şekilde devam edeceğim büyük ihtimalle ama bunun da aklımda bulunduracağım yapmak isteyenler için de buraya linki bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı