Samsung R540 Yosemite ile uyumlu mu?

Holymong

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Laptop'umun özellikleri aşağıdaki gibi Wireless kartı büyük ihtimal uymayacaktır. Diğer kalan bileşenler uyumlu olur mu ? Özellikle Ekran Kartı Driver'ını bulabilirmiyiz yada Standart bir VGA Driver'ı varmı MacOSx'in ? Bu konular hakkında biraz bilgilendirirseniz beni çok iyi olur. Belli bir kaynak varsa onuda gösterebilirsiniz. Aynı zamanda konuyla beraber bende araştıracağım önce konuyu açayım dedim.

Samsung NP-R540-JS0ATR

• i3 370M
  • Samsung R540 anakart
  • Chipset Havendale/Clarkdale Host Bridge
  • Southbridge HM55
  • AMD Mobility Radeon 4500 PCI\VEN_1002&DEV_9553&SUBSYS_C07F144D&REV_00
  • Marvell Yukon 88E8040 PCI-E Ethernet PCI\VEN_11AB&DEV_4354&SUBSYS_C07F144D&REV_00
  • Broadcom 802.11n PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_7179144F&REV_01
Yardımcı olursanız sevinirim. @Recep Baltaş Sanırım benim işlemcimde de dahili grafik birimi var hiç bilmiyordum bunu kullanılmadığı için, İntel'in sitesinde dahili grafik olduğu yazıyor. Bende AMD sürücülerini sileceğim değil mi? Fakat sonra nasıl yüklenecek tekrar?

Son düzenleme:
Merhabalar, Laptop'umun özellikleri aşağıdaki gibi Wireless kartı büyük ihtimal uymayacaktır. Diğer kalan bileşenler uyumlu olur mu ? Özellikle Ekran Kartı Driver'ını bulabilirmiyiz yada Standart bir VGA Driver'ı varmı MacOSx'in ? Bu konular hakkında biraz bilgilendirirseniz beni çok iyi olur. Belli bir kaynak varsa onuda gösterebilirsiniz. Aynı zamanda konuyla beraber bende araştıracağım önce konuyu açayım dedim.

Samsung NP-R540-JS0ATR

• i3 370M
  • Samsung R540 anakart
  • Chipset Havendale/Clarkdale Host Bridge
  • Southbridge HM55
  • AMD Mobility Radeon 4500 PCI\VEN_1002&DEV_9553&SUBSYS_C07F144D&REV_00
  • Marvell Yukon 88E8040 PCI-E Ethernet PCI\VEN_11AB&DEV_4354&SUBSYS_C07F144D&REV_00
  • Broadcom 802.11n PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_7179144F&REV_01
Yardımcı olursanız sevinirim. @Recep Baltaş Sanırım benim işlemcimde de dahili grafik birimi var hiç bilmiyordum bunu kullanılmadığı için, İntel'in sitesinde dahili grafik olduğu yazıyor. Bende AMD sürücülerini sileceğim değil mi? Fakat sonra nasıl yüklenecek tekrar?

Samsung R540 MAC OS Başarılı kurulum | Technopat Sosyal

Bizzat ben başarılı kurulum gerçekleştirdim ve şu an çalıştırıyorum. GraphicsEnabler=yes AtiConfıg=Hoolocks yazarsanız yükleme ekranı dahil ekran kartını sorunsuz olarak kullanmanız gerekiyor. Dahili kablosuz ağ kartını tanımıyor sistem. Ben netis'in uyumlu micro usb adaptörünü aldım kullanıyorum, 25 lira civarı.

Samsung R540 MAC OS Başarılı kurulum | Technopat Sosyal

Bizzat ben başarılı kurulum gerçekleştirdim ve şu an çalıştırıyorum. GraphicsEnabler=yes AtiConfıg=Hoolocks yazarsanız yükleme ekranı dahil ekran kartını sorunsuz olarak kullanmanız gerekiyor. Dahili kablosuz ağ kartını tanımıyor sistem. Ben netis'in uyumlu micro usb adaptörünü aldım kullanıyorum, 25 lira civarı.

Teşekkür ederim inceliyorum şuan. Arama kısmına arattım ama çıkmamıştı sizin konunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı