Samsung RV509 BIOS tuşu

sonsuzhayat

Hectopat
Samsung RV509 model bilgisayara USB'den Windows kurmak istiyorum. BIOS tuşunu bulamadım. Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı konudaki tüm tuşları denedin, maalesef hiçbiri BIOS ekranına girmeme yardımcı olmadı. ESC tuşu ile hızlı Boot ekranı geliyor fakat o şekilde de kurulum bir türlü başlamıyor. Farklı USB yuvası ve cdroom, bellek her türlü seçeneği denememe rağmen olmadı. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung RV509 model bilgisayara USB'den Windows kurmak istiyorum. BIOS tuşunu bulamadım. Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı konudaki tüm tuşları denedin, maalesef hiçbiri BIOS ekranına girmeme yardımcı olmadı. ESC tuşu ile hızlı Boot ekranı geliyor fakat o şekilde de kurulum bir türlü başlamıyor. Farklı USB yuvası ve cdroom, bellek her türlü seçeneği denememe rağmen olmadı. Yardımcı olur musunuz?
Delete tuşunu deneyin.

Samsung logosunda F2'ye peş peşe basın hocam tuşunuz F2.

F2 denedim olmadi, f9, f10, f12,delete tuslarini da denedim. Laptopun kendi klavyesiyle de harici klavyeyle de deniyorum malesef olmuyor. Esc ile hizli boot ekranina geldim fakat o durumda da usb cdroom ve bellege ikisine de gecemedim.

F2 denedim olmadi, F9, F10, F12, delete tuslarini da denedim. Laptopun kendi klavyesiyle de harici klavyeyle de deniyorum maalesef olmuyor. ESC ile hizli Boot ekranina geldim fakat o durumda da USB cdroom ve bellege ikisine de gecemedim.

Hızlı Boot ekranında bu aygıtlar görünmüyor mu neden geçemiyorsun?

Hizli boot menusunde bu aygitlar goruluyor, secip entirliyorum fakat yinede windows normal acilisa geciyor. Microsof'un sitesinden indirdigim farkli iso dosyalarini da denedim, hicbiri cozum olmadi. Biosa girebilsem ordan da izledigim videolardan gordugum bazi degisiklikleri yapmaya calisacam.

Hizli Boot menusunde bu aygitlar goruluyor, secip entirliyorum fakat yine de Windows normal acilisa geciyor. Microsof'un sitesinden indirdigim farkli ISO dosyalarini da denedim, hicbiri cozum olmadi. BIOS'a girebilsem oradan da izledigim videolardan gordugum bazi degisiklikleri yapmaya calisacağım.

ISO'ları peki hangi programla yazdırıyorsun USB'ye?

Rufus. Kendi bilgisayarimda kurulum yapiyorum. Arkadasimin bilgisayarinda sorun yaşıyoruz.

Rufus ile sorun çıkmaz büyük ihtimalle bilgisayarda Secure Boot'ya da Fast Boot açık diğer aygıtlardan Boot etmiyor.

Videodaki gibi sürekli peş peşe basar mısınız F2'ye girmesi lazım BIOS'a.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı