Merhaba,
Uzun zamandır tel araştırıyorum ama kafam iyice çorba oldu. Telefonla oyun oynanmam sadece sosyal medya, YouTube ve kamera kullanacagım.
Bütçem 10-12K ama zorlarsam 15 olur. Paraya kıyıp iPhone 11 alayım dedim ama 2019 da cıkan bir telefon yerine onu alacagına.
Kısaca bana donma yapmayan kamerası iyi 4-5 yıl kullanabilecegim bataryası güzel bir telefon tavsiye edebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler
Uzun zamandır tel araştırıyorum ama kafam iyice çorba oldu. Telefonla oyun oynanmam sadece sosyal medya, YouTube ve kamera kullanacagım.
Bütçem 10-12K ama zorlarsam 15 olur. Paraya kıyıp iPhone 11 alayım dedim ama 2019 da cıkan bir telefon yerine onu alacagına.
Realme GT Neo2 12/256 GB akıllı telefon al dedi görevliler ondan da kafam karıstıı. https://www.vatanbilgisayar.com/realme-gt-neo2-12-256-gb-akilli-telefon.html.
Samsung serisinin kamerası ve bataryası kötü diyorlar. Bir de s serisiin hangisi daha iyi bilemedim. S20 mi S21FE mi?Kısaca bana donma yapmayan kamerası iyi 4-5 yıl kullanabilecegim bataryası güzel bir telefon tavsiye edebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: