Samsung S10e alınır mı?

@HakanXD inanın bugüne kadar elimden çıkaramadığım cihaz olmadı Samsung s serisinde her malın bir alıcısı vardır satamasam bile bir kenara koyarım benim için sorun değil oyun oynamak istediğim zaman RTX 4070 R5 7500F PC sistemimle her oyunu oynuyorum rahatlıkla.

@Dusk06 Hocam eğer telefonu değiştirirseniz bile elinizdeki s serisi cihazınızı satmayın ben her sattığım s serisi cihazım için pişman olmuştum Mercedes s class gibi cihazlar Samsungun s serileri

Son düzenleme:
@eyupensar98 yani genelde bataryaların ömrü 2 3 yıl sonra erimeye başlıyor ister istemez yeni batarya ile bu süre 5 6 saate çıkar bence.

3 kere batarya değiştirdim 5 yılda.
En son 1 yıl önce Samsung yetkili serviste değiştirdim 4 saatti şu an 3.5'a düştü.
Güç tasarrufu modu, en düşük parlaklık, karanlık mod ve sıfır oyun.
Bu arada Redmi çöplerinden kat kat iyidir, kamera olsun performans olsun.

Son düzenleme:
@HakanXD inanın bugüne kadar elimden çıkaramadığım cihaz olmadı Samsung s serisinde her malın bir alıcısı vardır satamasam bile bir kenara koyarım benim için sorun değil oyun oynamak istediğim zaman RTX 4070 R5 7500F PC sistemimle her oyunu oynuyorum rahatlıkla.

@Dusk06 Hocam eğer telefonu değiştirirseniz bile elinizdeki s serisi cihazınızı satmayın ben her sattığım s serisi cihazım için pişman olmuştum Mercedes s class gibi cihazlar Samsungun s serileri
Yok bir büyüğüme veririm hocam. Hala iyi çalışır zaten.

@eyupensar98 yani genelde bataryaların ömrü 2 3 yıl sonra erimeye başlıyor ister istemez yeni batarya ile bu süre 5 6 saate çıkar bence.
Aldığında
Selamlar sarı sitede 5500TL'ye Samsung Galaxy S10e gördüm gayet temiz kutulu faturalı çoğu kişi batarya yeterli değil yazmış ama bataryası benim için önemli değil bana lazım olan performansı oyun oynamam sadece günlük işlerim için WhatsApp Instagram TikTok YouTube aktif olarak kullanacağım sizce 2025'e az kaldı bu telefon iş görür mü alınır mı? Samsunun eski amiral gemileri hala çoğu orta segment cihazdan daha kaliteli.
aldığında memnun olup olmadığını söyler misin bende almayı düşünüyorum da

Technopat Haberler

Geri
Yukarı