Samsung S20 FE dakika başı şarj gidiyor

Geekbench 6 testini yapıyorum, yüklendiğinde sonuçları atacağım.

Şarj taka taka kullana kullana alışır sanırım ya. Şu an geekbench yapınca bile %73'den daha 1 dakika geçmeden %71'e düştü.
Telefonu ilk aldığımda şarjı dediğin gibi dakikada %1 gidiyordu şu an 2.5 dakikada falan %1 gidiyor o durum düzelir fakat çok fazla bir iyileşme olmaz.

Hocam bende şimdilik bir anormallik var inşallah düzelir.

Tanılama daha telefonu kurmadan yapmıştım. Yaşam iyi yazıyordu.
Sorun yok o zaman.
Telefonu ilk aldığımda şarjı dediğin gibi dakikada %1 gidiyordu şu an 2.5 dakikada falan %1 gidiyor o durum düzelir fakat çok fazla bir iyileşme olmaz.
7 saat ekran süresi alır.
Kötü mü?

İyi beklenen puan.
Ama benim skor daha yüksek

Telefonu az kurcala ayarlarını değiştir ekranı düzenle bence ben öyle yapmıştım.
Tamamdır hocam. Tek umudum şu bataryanı düzelmesi. Samsung S9+'tan geçtim cidden S20 FE efsane bir telefon. Tabi fiyatı da öyle Bakalım inşallah sorun çözülür..

Ben 7 saat ekran süresi almıyorum. Max 4-5 saat falan gidiyor.

Ne neden az ben 9 aydır kullanıyorum 7 8 saat alıyorum 120Hz ve 60 Hz'de.

Tamamdır hocam. Tek umudum şu bataryanı düzelmesi. Samsung S9+'tan geçtim cidden S20 FE efsane bir telefon. Tabi fiyatı da öyle Bakalım inşallah sorun çözülür..
Ben 8000e almıştım

Aynı konuyu bende bir kaç hafta önce açmıştım. Samsung A53 5G aldım ve dakika başı %1 gidiyordu benimde. Fakat sorunumu çözdüm. %20'e kadar kullanıp %85'e kadar şarj ettim ve hızlı şarjı kapattım ek olarak adaptif pil özelliğini açtım. Böylece artık 5-6 dakika da %1 gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…