Çözüldü Custom ROM Samsung S20 FE ekran kilit şifremi unuttum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fırat Albayrak

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar :)
Maalesef ki parmak izi ile telefonu açıyorum ama ekstradan bir de ekran kilit şifresi koydurmuştu telefon. Ben unuttum her yanlış denememde telefone eşirim kısıtlamam uzuyor şu an mesela yarım saat telefonda arama dışında hiçbir şey yapamıyorum. Yanlış girince sifreni unuttun mu gibi bir yazısıda yok ve ayarlardan ekran kilidine tıklayınca maalesef ilk şifre soruyor bilmediğimden ilerleme kaydedemiyorum.
Sizce ben bu telefonu sıfırlamadan ekran şifresini nasıl kaldırabilir ya da öğrenebilirim :)

İyi sosyaller arkadaşlar :)
Maalesef ki parmak izi ile telefonu açıyorum ama ekstradan bir de ekran kilit şifresi koydurmuştu telefon. Ben unuttum her yanlış denememde telefone eşirim kısıtlamam uzuyor şu an mesela yarım saat telefonda arama dışında hiçbir şey yapamıyorum. Yanlış girince sifreni unuttun mu gibi bir yazısıda yok ve ayarlardan ekran kilidine tıklayınca maalesef ilk şifre soruyor bilmediğimden ilerleme kaydedemiyorum.
Sizce ben bu telefonu sıfırlamadan ekran şifresini nasıl kaldırabilir ya da öğrenebilirim :)

Cihazda TWRP var ise TWRP ile silinebilir diye biliyorum. Diğer hocalarım benden daha iyi biliyordur. Araştıralı bayağı oldu.

Bende aynı durumu zamanında yaşamıştım, o uzun süre bulamayınca kilitlendiğindeki endişeyi biliyorum:) iyi günler ve iyi sosyaller hocam.
Bu arada konuyu çözüldü olarak işaretleyemiyorum bunuda bir söyleyinde :) onuda hallediyim :) bilen varsa aradım taradım çözüldü vs diye bir yer bulamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı