Samsung S20 FE şarj tüketimi çok fazla

karadayiii

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba,

Uzun yıllar iPhone kullandım ve yeni telefona S20 FE cihazına geçiş yaptım fakat şarjın çok hızlı şekilde gittiğini düşünüyorum ya da Android sisteminde yapmam gereken farklı ayarlar mı var bilemiyorum belki de bundan kaynaklanıyor. Şarjdan %100 çıkartıp 10 dakikalık bir telefon konuşması sonrası 97'ye indiğini fark ettim ve normal kullanımda da aynı şekilde hızlı tükendiğini düşünüyorum. Cihaz Snapdragon işlemcili.

Hocam maalesef bu model boyle. Sarji biras nazli, bende 5-6 saat ekran suresi aliyorum duruma gore.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Uzun yıllar iPhone kullandım ve yeni telefona S20 FE cihazına geçiş yaptım fakat şarjın çok hızlı şekilde gittiğini düşünüyorum ya da Android sisteminde yapmam gereken farklı ayarlar mı var bilemiyorum belki de bundan kaynaklanıyor. Şarjdan %100 çıkartıp 10 dakikalık bir telefon konuşması sonrası 97'ye indiğini fark ettim ve normal kullanımda da aynı şekilde hızlı tükendiğini düşünüyorum. Cihaz Snapdragon işlemcili.
Hocam öncelikle %20 ve %80-85 arasında tutmaya çalışın. Bu arada hızlı şarj açıksa kapatmayı unutmayın. Cihazınız yeniyse oturması 1 haftayı bulabilir.

Merhaba. Yeni aldıysanız bir süre kendi haline bırakın. Kullanılmayan uygulamaları devre dışı bırakıyor birkaç gün sonra. Kendiniz de kullanılmayan uygulamaları silebilir ya da devre dışı bırakabilirsiniz. Ben %25-85 aralığında kullanıyorum. Telefonu alalı 1 yılı geçti ve bu aralıkta yani %60 pil gücüyle genelde 5 ila 6 saat ekran süresi alabiliyorum. Başlarda yüksek tüketim normal dediğim gibi zamanla pili optimize edecek. Bunun haricinde verebileceğim en iyi tavsiye yazılım güncellemelerini tamamladıktan sonra bir defaya mahsus cache belleği temizleyebilirsiniz. Yalnız dikkatli olun datayı silmeyin. Sadece cache belleği silmeniz gerek. Bu sayede uygulamaların eski sürümlerine ait önbelleklerini temizlemiş olursunuz.

Ben şahsen 5 aydır bataryası otursun diye bekliyorum :) pek oturmadı almayı düşünen herkese söylüyorum zaten telefon iyi hoş ama pil performansı çok kötü.

Merhaba,

Bende S20 FE Snapdragon kullanıyorum pişman oldum. Sizde sorun çözüldü mü?

Pişman oldum allah cezasını versim böyle telefonun 11k para verdim ben buna ya. Paramla rezillik çekiyorum dakika başı şarj gidiyor. Yurtdışı yurtiçi ebesinin nikahı ne varsa her şeyi denedim ya.

Bende S20 FE Snapdragon kullanıyorum pişman oldum. Sizde sorun çözüldü mü?

Pişman oldum allah cezasını versim böyle telefonun 11k para verdim ben buna ya. Paramla rezillik çekiyorum dakika başı şarj gidiyor. Yurtdışı yurtiçi ebesinin nikahı ne varsa her şeyi denedim ya.
Cihaz yeniyse normaldir hocam alışması 1 hafta sürüyor. Ek olarak hızlı şarjı kapatın öyle şarj edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı