Samsung S20 FE vs Xiaomi Mi 11t

Şarjının bitmeyeciğini söyleyen yok hocam benim demek istediğim aktif bir kullanıcıyım gğn içerinde 1.30 saatte şarjı dolması beni zorlayacak 30 dakika da doluyor diğeri.
1.5 saat içinde şarjı düzenli artmıyor, ilk %50 daha hızlı doluyor fullemeye doğru yavaşlıyor.
25 watt da destekliyor, toplam süresi 1 saat 10 dakika ama onun ilk %50'si çok daha hızlı.
Bu kadar da önemli bir konu değil bu bence, 5 dakikada doldursan ne olacak? 30 dakika içinde yeniden oyuna dönmek için mi hızlı şarj istiyorsun?

Batarya olarak mi 11t daha iyi. S20 FE almanı öneririm.

Hocam bir kaç gündür karşılaşıyoruz ben soru sorduğumda ilgi için teşekkürler, merak ettiğim MI11t ye farkla ne gibi artıları var eksileri ile verir misiniz aktif telefon kullanan birisiyim ona göre yazarsanız sevinirim.

Çok güzel değil ön kamerası ama iş görüyor. Arka kamerası gayet güzel. Özçekim falan yapacaksan başka telefona da bakabilirsin diyeceğim fakat kalan özelliklerinin avantajları sadece ön kamere için çöpe atılamaz.

Şarjının bitmeyeciğini söyleyen yok hocam benim demek istediğim aktif bir kullanıcıyım gğn içerinde 1.30 saatte şarjı dolması beni zorlayacak 30 dakika da doluyor diğeri.
25w adaptör alın hocam 1 saatte doluyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki ön kamera hakkında yorumunuz nedir? Kullanan kişiler oldukça mutsuzmuş.
Arka kamera kendi rakiplerinin arasında en iyisi düşük,yüksek,orta ışık seviyesi fark etmeksizin gerçekten iyi iş çıkarıyor ancak ön kamera deminde söylediğim gibi yalnızca aydınlık çevrelerde güzel çekim yaparken loş ışıkta veya karanlıkta aşırı kötü çekim yapıyor. Bu kusur dışında kamera yönünden hiçbir sıkıntısı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı