Samsung S20FE alınır mı?

• Konuyu başlatan F4T1H
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 17.845

F4T1H

Kilopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM
Meslek
elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D)
Oyun için almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı?

Tek oyun için pek mantıklı olmayabilir kullanıyorum memnunum ama oyun telefonu değil.
Kasma takılma donma yok ama oyun odaklı üretilmeyen telefonda saatlerce aralıksız oyun oynamak yazık olur.
Üstelik oyun oynayarak şarj dayandıramazsın.
Bu telefonun Snapdragon 865 dışında daha güzel çekici özellikleri var oyun dışında birşey yapmayacaksanız almayın.

Oyun için pek mantıklı olmayabilir kullanıyorum memnunum ama oyun telefonu değil.
Kasma takılma donma yok ama oyun odaklı üretilmeyen telefonda saatlerce aralıksız oyun oynamak yazık olur.

Saatlerce oynamak için almayacağım zaten, maksimum 3 0dakika filan oynarım Ama genel olarak COD:M odaklı kullanacağım.

Saatlerce oynamak için almayacağım zaten, maksimum 3 0dakika filan oynarım Ama genel olarak COD:M odaklı kullanacağım.
Alın o zaman diyelim ben memnunum.
O nasıl bir oyun ağır grafikli oyun mu?

Ben memnunum.

Screenshot_20230103_220600_Settings.jpg

Zaten S20 FE kullandığım profilden anlaşılır.

Dikkat edin bu ürün koduna sahip olsun Exynos satışı durduruldu ama bazı satıcıların elinde olanı satıyor olabilir.

Alın o zaman diyelim ben memnunum.
O nasıl bir oyun ağır grafikli oyun mu?

Call of Duty: Mobile oynarım çoğunlukla, PUBG'yi yapan adamlarla Activision'ın ortak çıkardığı oyun.

Bende bu telefonu kullanıyorum oyun için alacaksanız hiç bulaşmayın bence biraz ısınınca oyunlarda kasma yapıyor mesela bir önceki telefonum mi Note 10 Lite'dı SD730 vardı MLBB oynarken ısınınca sorun yaratmıyordu bu telefon ise çok ısınıyor oyun için alacaksanız maalesef uygun değil.

Çektiğim fotoğraflar.

Screenshot_20230103_220817_Gallery.jpg

Bende bu telefonu kullanıyorum oyun için alacaksanız hiç bulaşmayın bence biraz ısınınca oyunlarda kasma yapıyor mesela bir önceki telefonum mi Note 10 Lite'dı SD730 vardı MLBB oynarken ısınınca sorun yaratmıyordu bu telefon ise çok ısınıyor oyun için alacaksanız maalesef uygun değil.

Sizdeki Exynos'lu olmasın?
Snapdragon modelde sorun yok.

Kamerayı hiç kullanmıyorum desem :D

Samsung'un Game booster'ında bir ayarı açınca bende kasma sorunu azalmıştı bayağı (S8+'dı)

Kamerayı hiç kullanmıyorum desem :D

Bende kullanmıyorum tek ay var o da 30X dijital Zoom gösterişi yapmak için.
Onun dışında 4K 60 FPS başarılı.

Hiç kasma takılma donma yapmıyor bende,bende MLBB oynuyorum.

Screenshot_20230103_221224_Device care.jpg

Saatlerce oyun oynama yazık edersin dedim 3 saatlik oyun süresini attım.
Sabit 60 fps alıyorum ara sıra saniyelik düşmeler ve yükselmeler oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı