Samsung S20FE alınır mı?

• Konuyu başlatan F4T1H
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 17.833
Bende Snapdragon olan sürüm var en yüksek grafikte sabit 60FPS hiç düşme görmedim, ama ben oyun içi ayarlardan (CoD'da değil şu Game booster'dan) bazı sınırlamaları kapatmıştım, biraz ısınmaya başlıyordu ama gayet iyi sıcaklıklardaydı yine hocam.

Memnunsan sıkıntı yok başkan. Ben direk olanı yazdım bazı kişiler o sıcaklığı bile aşırı buluyor. Genshin Impact orta 60 FPS ara sıra drop yiyerek çalıştırıyor mesela. Isınma konusu da herkese göre değişir. Drop yeme konusuna gelirsek eğer öyle çok oyuncu değilsen sabit veriyor dersin de gene de ufak droplar var oyunun içine edecek düzeyde kesinlikle değil. PUBG'de bu droplar daha belirgin bu arada.

Drop yeme konusuna gelirsek eğer öyle çok oyuncu değilsen sabit veriyor dersin de gene de ufak droplar var oyunun içine edecek düzeyde kesinlikle değil.

O konuda evet :D, arada çok az da drop giriyor cidden ama dediğiniz gibi oyunun içine etmiyor :D
PUBG'de hiç denemedim ama New State'de test alanına girip denemiştim 90 FPS vermekte zorlanıyordu ama 60 FPS'yi çok rahat sunuyordu sanırsam.

O konuda evet :D, arada çok az da drop giriyor cidden ama dediğiniz gibi oyunun içine etmiyor :D
PUBG'de hiç denemedim ama New State'de test alanına girip denemiştim 90 FPS vermekte zorlanıyordu ama 60 FPS'yi çok rahat sunuyordu sanırsam.

New state ve CoD aynı şekilde oynarsın ikisi de grafik anlamında eşitler o yüzden ikisinde de fark yok pek.

Biraz araştırma yaptım çoğu kişi bu telefonu önermiş. Almayı düşünüyorum. Kamera çok önemli değil öyle oyun da oynamıyorum çok fazla. Aklıma takılan ses kalitesi ve ses seviyesi nasıl? Sosyal medyada takılmaya, dizi-film izlemeye falan şarjı ne kadar dayanır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı