Samsung S20FE alınır mı?

• Konuyu başlatan F4T1H
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 17.835
Oyun için almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı?

Oyun performansı soğutma sistemi olmadığı için çok iyi değil. Oyun ağırlıklı kullanım için başka cihazlara bak derim.

Oyun performansı soğutma sistemi olmadığı için çok iyi değil. Oyun ağırlıklı kullanım için başka cihazlara bak derim.

Bence gayet iyi :D
En azından Standoff' 2de sabit 120FPS sunuyordu.

Hocam isterse 500FPS versin. Cihaz fırın gibi oluyor. Akıllı telefonda oyun için güçlü işlemci ve soğutma sistemi şart.

Maksimum 50 derece gördüm, perf Z üzerinden bakıyordum.

@564300

Ben günde 6 7 saat telefondayım,
Arada oyuna girerim ama 3 ya da 4 saat oynarım 5 yapmam ama abartalım 5 diyelim, oynadığım oyunlar, MLBB, Clash of Clans, standoff 2 (Redmi 7 kullanıyorum kaldiriyor arada takilmalar oluyor ama oynamaya hiç engel değil), inatagrama girerim arada YouTube'dan video izlerim ve en onem verdiklerimden biri ekran netliği, ekran netliğinde bulaniklasma vs hiç istemiyorum ısınma mutlaka olacaktır ama rahatsız etmemesi gerek cok takintiliyim bir diğeride batarya, 1 günü rahat çıkarır mı kullanim bu şekilde ben Redmi 7 kullanıyorum 4 buçuk 6 yıl arası oldu 4000MAH bataryası var 1 aksami çıkarıyorum ne onerirsin almali miyim?

@564300

Ben günde 6 7 saat telefondayım,
Arada oyuna girerim ama 3 ya da 4 saat oynarım 5 yapmam ama abartalım 5 diyelim, oynadığım oyunlar, MLBB, Clash of Clans, standoff 2 (Redmi 7 kullanıyorum kaldiriyor arada takilmalar oluyor ama oynamaya hiç engel değil), inatagrama girerim arada YouTube'dan video izlerim ve en onem verdiklerimden biri ekran netliği, ekran netliğinde bulaniklasma vs hiç istemiyorum ısınma mutlaka olacaktır ama rahatsız etmemesi gerek cok takintiliyim bir diğeride batarya, 1 günü rahat çıkarır mı kullanim bu şekilde ben Redmi 7 kullanıyorum 4 buçuk 6 yıl arası oldu 4000MAH bataryası var 1 aksami çıkarıyorum ne onerirsin alınır mı?

S20 FE ile sadece oyun oynqrak 6-7 saat ekran süresi alırsın.

S20 FE ile sadece oyun oynqrak 6-7 saat ekran süresi alırsın.

Sadece oyun oynamam ya 4 saat Max,
2 saatte sosyal medya girerim o kadar ama aralıklı saatler yani sürekli açık durmaz, bir de ekranın netliğinde bulaniklasma oluyor mu netmi ekran, bataryasından memnun olur muyum,
Telefonlar pahalı olduğu için biraz çok soru soruyorum. :D

Sadece oyun oynamam ya 4 saat Max,
2 saatte sosyal medya girerim o kadar ama aralıklı saatler yani sürekli açık durmaz, bir de ekranın netliğinde bulaniklasma oluyor mu netmi ekran, bataryasından memnun olur muyum,
Telefonlar pahalı olduğu için biraz çok soru soruyorum. :D

Ekranı gayet iyi, bence batarayası idare eder. Rutin programı üzerinden otomatik güç tasarrufu ayarlayınca gece 1'den sabah 10-11'e kadar maksimum %5'lik düşüş oluyor (kullanıma göre değişir ama çok bir şey kurmazsan benzer sonuçlar alabilirsin)
CoD: Mobile'de en düşük ayarda 60'ın altına hiç düşmüyor. (Snapdragon sürümü var bende)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı