Muhammet Soysal
Picopat
Daha fazla
Evet.güncellemeyi önemsemiyorum. 3 yıl kasmadan donmadan düzgün bir sekilde çalışır mı?
SnapDragon.galiba bu telefonun 2 işlemci modeli varmış. Biri snapradon diğerini de bilmiyorum. Hangisini almam uygun olur?
1- günlük 6 saat şarjı bitmeden dayanır mı? (4 saat Clash royaledeyim)
Exynos 990'ın 10 wattda verdiği performansı SD 865 5,5 wattda veriyor, absürt farkla 865 önde. Zaten Exynos varyantını satan 1 yer var ve o da SD varyantından 3K daha pahalıya satılıyor.6- galiba bu telefonun 2 işlemci modeli varmış. Biri snapradon diğerini de bilmiyorum. Hangisini almam uygun olur?
Doğrudur, düşük fakat panel gayet iyi. Güneş altında çok nadiren rahatsız edebilir parlaklık.5- parlaklık çok iyi değil diyorlar. Anlayamadım yani parlaklığımı çok düşük? Parlaklık hakkında da bilgi verirseniz
Evet. 5-6 yıl sorunsuz çalışır.4- güncellemeyi önemsemiyorum. 3 yıl kasmadan donmadan düzgün bir sekilde çalışır mı?
Muhtemelen dayanır, Clash Royale çok güç tüketen bir oyun değil. Kasma donma problemi de kesinlikle olmaz, SD 662 bile rahatlıkla oynatır.1- günlük 6 saat şarjı bitmeden dayanır mı? (4 saat Clash royaledeyim)
2- Clash Royale gibi bir oyunda kasma donma problemi olur mu?
Dayanır.1- Günlük 6 saat şarjı bitmeden dayanır mı? (4 saat Clash Royale'deyim)
Imkani yok.2- Clash Royale gibi bir oyunda kasma donma problemi olur mu?
Hayır, ısınma sorunu yok.3- Isınma sorunu nasıl? Yani bazıları çok demişki, 30 dakika da ısınıyor ve ısınınca görüntülü arama bile yapılmıyor telefon kendini kapatıyor. Arkadaşlar en önemli soru bu. Gerçekten söyledikleri gibi abartılı şekilde ısınıyor mu? Isınınca donma kasma gibi problemleri oluyor mu?
Kesinlikle.4- Güncellemeyi önemsemiyorum. 3 yıl kasmadan donmadan düzgün bir sekilde çalışır mı?
Güneş altında üzebilir.5- Parlaklık çok iyi değil diyorlar. Anlayamadım yani parlaklığımı çok düşük? Parlaklık hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
Ülkede sadece Snapdragon varyanti var ve basarili olan da odur.6- Galiba bu telefonun 2 işlemci modeli varmış. Biri snapradon diğerini de bilmiyorum. Hangisini almam uygun olur?
1- Dayanmaz. İçinden çıkan 15w ile 1 saat 40 dakikada anca doldurursun pili. Orijinal 25w şarj aleti için 600TL ekstra bütçe ayırman gerek.Merhaba. Yeni bir telefon almayı planlıyorum. Son 2 gündür S20FE ile alakalı çok araştırmalar yaptım ancak bir kişinin söylediğini diğeri tutmuyor. Öncelikle PUBG gibi ağır oyunlar oynamıyorum. Oynadığım sadece bir oyun var o da Clash Royale. Kamera ile ilgilenmiyorum. Sosyal medya olarak YouTube ve Technopat'ı kullanıyorum. En önemlisi telefon bana günlük en az 6 saat lazım oluyor. Clash Royale günlük 4 saat civarı oynuyorum. Telefon kullanım amaçlarımı yazdım. Şimdi sorularımı soruyorum.
1- günlük 6 saat şarjı bitmeden dayanır mı? (4 saat Clash royaledeyim)
2- Clash Royale gibi bir oyunda kasma donma problemi olur mu?
3- ısınma sorunu nasıl? Yani bazıları çok demişki, 30 dakika da ısınıyor ve ısınınca görüntülü arama bile yapılmıyor telefon kendini kapatıyor. Arkadaşlar en önemli soru bu. Gerçekten söyledikleri gibi abartılı şekilde ısınıyor mu? İsınınca donma kasma gibi problemleri oluyor mu?
4- güncellemeyi önemsemiyorum. 3 yıl kasmadan donmadan düzgün bir sekilde çalışır mı?
5- parlaklık çok iyi değil diyorlar. Anlayamadım yani parlaklığımı çok düşük? Parlaklık hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
6- galiba bu telefonun 2 işlemci modeli varmış. Biri snapradon diğerini de bilmiyorum. Hangisini almam uygun olur?
Sorularim bu kadar. Cevaplarsanız çok mutlu olurum çünkü soruların cevabına çok ihtiyacım var. Herkese iyi geceler dilerim.
Clash Royale’de S22’de bile olmaz. Low-End cihazların rahatlıkla açabildiği, hafif bir oyun. A77 core kapalıyken oynatır.2- 3-4 saat oyunda kasma donma problemi olur.
iOS değil bu, Android. Uygulama desteğinin 1-2 yılda kesilecek hali yok. En kötü senaryoda 4 yıl götürür bu cihaz.4- Güncelleme desteği bitti. 1-2 yıl dayanabilir de 3 yıldan emin değilim.
Panel, akabinde çıkan S21 FE’nin panelinden daha kötü, siyah renkleri bile farklı ancak o fiyat bandında satılan A34 modelinden daha iyi. F4’ün paneli de daha iyi fakat bu çokta hissettirmez, “ekran kalitesi cidden kötü” cümlesi doğru değil kısacası. Bunu diyebilmek için eski BOE’den tedarik etme panelli S20 FE kullanmanız lazım ve bu da mümkün değil çünkü Samsung bütün panellerini kendisi üretiyor. Bütün renklere etki edem grey scele değeri S20 FE’de gayet normal bir durumda, ne F4 kadar iyi ne de sizin bastıra bastıra söylediğiniz kadar kötü.5- Parlaklık düşük, güneş altında ekran görülmüyor ve ekran kalitesi cidden kötü. Renkler doğru değil, soluk, cansız, renksiz görünüyor.]
Clash Royale'de S22'de bile olmaz.