Samsung S20FE şarj kablosu önerisi

xKemalC

Hectopat
Samsung S20FE telefonumun şarj kablosu bozuldu. Alışveriş sitelerine baktım fakat çok sahte kablo var. Orijinalini nasıl temin ederim ya da orijinal kalitesinde kablo atabilirseniz sevinirim.

Samsung S20FE telefonumun şarj kablosu bozuldu. Alışveriş sitelerine baktım fakat çok sahte kablo var. Orijinalini nasıl temin ederim ya da orijinal kalitesinde kablo atabilirseniz sevinirim.
Orjinalini resmi Samsung sitesinden temin edebilirsiniz.

Hocam Sahteden kastınız belli başlı markalar var ve sizin ihtiyacınıza göre 100-200 TL arası güvenilir markalar önerebilirim. Bütçeniz nedir acaba? Ayrıca kablo uzunluğu, rengi vs. Type-c to Type*c mi yoksa USB-A to Type-c mi tercih ediyorsunuz?

Gereksiz yere pahalılar. Ben senelerdir en kaliteli ve mantıklı markaları tercih ediyorum S20 FE için. Bu kadar para vermeye hayatta değmez. Maksimum 250 TL'ye ömür boyu kullanabileceğiniz kablolar var piyasada.

Hocam Sahteden kastınız belli başlı markalar var ve sizin ihtiyacınıza göre 100-200 TL arası güvenilir markalar önerebilirim. Bütçeniz nedir acaba? Ayrıca kablo uzunluğu, rengi vs. Type-c to Type*c mi yoksa USB-A to Type-c mi tercih ediyorsunuz?

Gereksiz yere pahalılar. Ben senelerdir en kaliteli ve mantıklı markaları tercih ediyorum S20 FE için.
Yanlış linki attım. Kablolarda mevcut.

Yanlış linki attım. Kablolarda mevcut.
Gereksiz pahallı olabilir fakat orijinal. Güvenilir en azından.

300 TL'ye kadar çıkabilerim Type-c'den Type-c'ye alıştım öyle olursa mutlu olurum.

Orjinal olsa daha iyi olurdu fakat bu fiyata değecek bir kalite göremedim. Gerçekten gereksiz pahalı.

300 TL'ye kadar çıkabilerim Type-c'den Type-c'ye alıştım öyle olursa mutlu olurum.

Orjinal olsa daha iyi olurdu fakat bu fiyata değecek bir kalite göremedim. Gerçekten gereksiz pahalı.

Hocam Beyaz olması bir sıkıntı olmazsa bu ürünü her türlü zorlu şartta gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Uzunluğu 1.5 metre ve çok ideal. Ayrıca hızlı şarjı destekliyor. Hasır örgülü olması da çok dayanıklı hale getiriyor her türlü şartta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı