800.000TL araç önerisi

MeteKağan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
Rx6700xt
2X8 Ram
2tb harddisk
500 ssd
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 800.000TL gibi bir bütçemiz var. Otomatik hatcback bir araba alacağız i20 ve Clio arasında kaldık önerilerinizi söylerken modelini tam belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ20. üzmez, az yakar, masraf çıkarmaz.
Ayrıca 2014 1.2 TSI Comfortline VW polo da bakabilirsin. DSG şanzıman hassastır ağır kullanırsan masraf çıkartabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ20. üzmez, az yakar, masraf çıkarmaz.
Ayrıca 2014 1.2 TSI Comfortline VW polo da bakabilirsin. DSG şanzıman hassastır ağır kullanırsan masraf çıkartabilir.
Peki i20 için tam olarak hangi modeli önerirsiniz

Ben de yaklaşık aynı fiyat aralığında bu iki araç arasındayım. Otomatik 1.5 Dci Clio ve i20 arasındayım ama etrafımdaki pek çok kişi Clio diyor. Fakat sarı sitede inceleme yaptığımda i20'ler biraz daha yüksek fiyatta. İyisini 1 milyon civarına bulabiliyoruz. Onun dışında 800 - 850 bin civarına ön üç parça değişen modelleri çıkıyor genelde. Sanırım ben tercihimi Touch paket 1.5 Dci Clio'dan yana kullanacağım.

Ben de yaklaşık aynı fiyat aralığında bu iki araç arasındayım. Otomatik 1.5 dCi Clio ve i20 arasındayım ama etrafımdaki pek çok kişi Clio diyor. Fakat sarı sitede inceleme yaptığımda i20'ler biraz daha yüksek fiyatta. İyisini 1 milyon civarına bulabiliyoruz. Onun dışında 800 - 850 bin civarına ön üç parça değişen modelleri çıkıyor genelde. Sanırım ben tercihimi touch paket 1.5 dCi Clio'dan yana kullanacağım.

Ben galiba 1.3 TCe tercih edeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı