SE 2022nin üretimi durdurulmuş galiba yanlış bilmiyorsam. İleride desteği kesilir mi? Veya ben mi yanlış duydum?
Hocam en az 3 yıl destek alacak bir cihaz kendisi.SE 2022nin üretimi durdurulmuş galiba yanlış bilmiyorsam. İleride desteği kesilir mi? Veya ben mi yanlış duydum?
Profesyonel çekime gerek yok, kamera konusunda miladi dolmuş bir cihazın önerilmesi saçma.Hocam profesyonel olarak çekim yapmıyorsanız hiç düşünmeden SE 2022 alın geçin.
Yarıyor, arayüzde gezinirken, sosyal medya kullanırken scrolling yani kaydırma yaptığınızda 60 Hz ile 90 Hz arasındaki fark bile belli olurken 120 Hz'in işe yaramadığını iddia etmeniz yanlış.Hz oyun dışında hiçbir işe yaramıyor hocam, oyunlarda bile 90 fps desteği yok daha. Video kısmı aklınızı karıştırmasın iPhone 6 kamerası bile şu anki orta segment androidlere taş çıkartıyor.
Hayır hocam.Bence 10 tane çeyrek altın al..şaka bir yana da hocam Z flip kullanmak aklınıza geldi mi. Son zamanlarda gözüme takılmıyor değil.
Ama 120hz olayı adaptif yani her uygulama da 120 değilmiş galiba.SE2022 diyen arkadaşlar ne yaşıyor merak ettim.
Karşılaştırılamayacak cihazlar. S21 her yönden çok çok çok daha üstün.
Ekran kalitesi, Dynamic AMOLED, HDR10+, 120 Hz yenileme hızı, çok daha iyi kamerası, 4000 mAh bataryası. Bu liste daha uzar da uzar.
Gerçekten 2022 yılında IPS ekranlı cihaz mı alacaksınız?
Profesyonel çekime gerek yok, kamera konusunda miladi dolmuş bir cihazın önerilmesi saçma.
Yarıyor, arayüzde gezinirken, sosyal medya kullanırken scrolling yani kaydırma yaptığınızda 60 Hz ile 90 Hz arasındaki fark bile belli olurken 120 Hz'in işe yaramadığını iddia etmeniz yanlış.
iPhone 6 kamerası orta segment Android cihazlara taş çıkartıyor demenizi söylemiyorum bile.
@Donkobus Yapacağınız seçim S21 olmalı. Aralarında dağlar kadar özellik ve segment farkı olan iki cihazdan bahsediyorsunuz.
Güncelleme desteği konusunda S21, 5 yıllık güncelleme desteğine sahip. 4 Yıl Android sürümler, 5 yıl güvenlik güncellemesi.
Çoğunlukla videolarda tasarruf amacıyla 90-60 arasına düşürüyor. Arayüzde, Instagram, Reddit, Facebook gibi uygulamalarda, tarayıcılarda, kısaca sistemin %90'ında 120 görüyor. One UI stabilizasyonundan bahsetmeme gerek yok sanırım. 11K ₺ verip 60 Hz sınırlamalı milattan kalma özelliklere sahip cihaz mı almak daha mantıklı, yoksa 9-10K ₺ civarına saydığım özelliklere sahip cihazı almak mı sizce? Karar sizin.Hayır hocam.
Ama 120hz olayı adaptif yani her uygulama da 120 değilmiş galiba.
İleride one ui in kasma ihtimali falan var mı acaba?Çoğunlukla videolarda tasarruf amacıyla 90-60 arasına düşürüyor. Arayüzde, Instagram, Reddit, Facebook gibi uygulamalarda, tarayıcılarda, kısaca sistemin %90'ında 120 görüyor. One UI stabilizasyonundan bahsetmeme gerek yok sanırım. 11K ₺ verip 60 Hz sınırlamalı milattan kalma özelliklere sahip cihaz mı almak daha mantıklı, yoksa 9-10K ₺ civarına saydığım özelliklere sahip cihazı almak mı sizce? Karar sizin.
One UI eski Touchwiz gibi değil, en stabil ve uzun ömürlü Android arayüzü. Kaldı ki amiral gemisi sınıfı bir cihaz alıyorsunuz, uzun yıllar kasma veya donma yaratmayacağını düşünüyorum. Exynos 2100, SD 888 ile başa baş bir CPU.İleride one ui in kasma ihtimali falan var mı acaba?
Hmm. İlk defa bütçemi bu kadar arttirdim ios mu alsam diye düşünüyorum?One UI eski Touchwiz gibi değil, en stabil ve uzun ömürlü Android arayüzü. Kaldı ki amiral gemisi sınıfı bir cihaz alıyorsunuz, uzun yıllar kasma veya donma yaratmayacağını düşünüyorum. Exynos 2100, SD 888 ile başa baş bir CPU.
İlla iOS satın alacaksanız, iPhone 11 tercih edin.Hmm. İlk defa bütçemi bu kadar arttirdim ios mu alsam diye düşünüyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.