Samsung S21 FE alınır mı?

Bütçe
18000
Hocam deneyimleriniz nedir? Aynı telefonu düşünüyorum.

Hocam şarj aletini başka bir gün sipariş verdim. Dolayısıyla henüz telefonu açmadım. Ancak size tasarımı ile ilgili izlenimimi anlatabilirim. Dış görünüş olarak güzel ve ince gözüküyor. Arka kapağı düz plastik gibi ama kalitesiz değil. Kulaklık girişi yok zaten biliyorsunuz. Kameraların olduğu bölümün çıkıntılı olması daha iyi olmuş. Ama bu çıkıntılı bölümün kalınlığı birkaç milimetreyi geçmez. Telefonu görünüş ve eldeki hissiyat olarak beğendim. Boyutu büyük değil gayet güzel.

Hocam şarj aletini başka bir gün sipariş verdim. Dolayısıyla henüz telefonu açmadım. Ancak size tasarımı ile ilgili izlenimimi anlatabilirim. Dış görünüş olarak güzel ve ince gözüküyor. Arka kapağı düz plastik gibi ama kalitesiz değil. Kulaklık girişi yok zaten biliyorsunuz. Kameraların olduğu bölümün çıkıntılı olması daha iyi olmuş. Ama bu çıkıntılı bölümün kalınlığı birkaç milimetreyi geçmez. Telefonu görünüş ve eldeki hissiyat olarak beğendim. Boyutu büyük değil gayet güzel.
merhaba güncel yorumunuzu öğrenebilir miyim telefonla ilgili. ben de 21fe almayı düşünüyorum da. tüm gün arkada podcast dinliyorum, oyundan ziyade uygulamalarda ig vs gezeceğim, şarjı ne kadar gidiyor, ısınma sorunu var mı?

Merhaba güncel yorumunuzu öğrenebilir miyim telefonla ilgili. Ben de 21FE almayı düşünüyorum da. Tüm gün arkada podcast dinliyorum, oyundan ziyade uygulamalarda ig vs gezeceğim, şarjı ne kadar gidiyor, ısınma sorunu var mı?

Merhaba, telefondan pil olarak beklentim düşüktü. Yorumlara baktığımda herkes oyun olmadan ekran süresini 4-5 saat yazmış ama ben 7-8 saat görüyorum. Kullanımımda gün boyunca YouTube, Netflix ve sosyal medyada geçiyor.

Almadan önce telefonun nükleer reaktör kadar ısındığını söyleyenler oldu 😁 ama asla öyle bir durum yok. Telefonun ilk kurulumunu yaparken biraz ısınıyor o kadar. Sonrasında ise kameranın olduğu kısımda hafif ısınma var. Güzel bir kılıfla kullanırsanız hissetmiyorsunuz bile.

Kameradan çok memnunum. Bu fiyatlarda en güzel kamera diyebilirim.

Şarj süresi belki size uzun gelebilir. 25W orijinal şarj aleti ile 50 dk - 1 saat arasında dolduruyor. Hiç telefonu 0'a kadar kullanmadım. Genellikle %10 gibi şarja taktım.

Bence önceliğiniz oyun yerine kamera ve güzel bir arayüz ise şahsen öneririm.

Ayrıca telefonun bildiğim kadarıyla 4 rengi mevcut. Bende beyaz rengi var ama kılıfla kullanacaksınız büyük bir ihtimal o yüzden hangi renk ucuzsa onu almanızı tavsiye ederim.

Dip not: Snapdragon modeli deneyimlenerek yazılmıştır.

Merhaba, telefondan pil olarak beklentim düşüktü. Yorumlara baktığımda herkes oyun olmadan ekran süresini 4-5 saat yazmış ama ben 7-8 saat görüyorum. Kullanımımda gün boyunca YouTube, Netflix ve sosyal medyada geçiyor.

Almadan önce telefonun nükleer reaktör kadar ısındığını söyleyenler oldu 😁 ama asla öyle bir durum yok. Telefonun ilk kurulumunu yaparken biraz ısınıyor o kadar. Sonrasında ise kameranın olduğu kısımda hafif ısınma var. Güzel bir kılıfla kullanırsanız hissetmiyorsunuz bile.

Kameradan çok memnunum. Bu fiyatlarda en güzel kamera diyebilirim.

Şarj süresi belki size uzun gelebilir. 25W orijinal şarj aleti ile 50 dk - 1 saat arasında dolduruyor. Hiç telefonu 0'a kadar kullanmadım. Genellikle %10 gibi şarja taktım.

Bence önceliğiniz oyun yerine kamera ve güzel bir arayüz ise şahsen öneririm.

Ayrıca telefonun bildiğim kadarıyla 4 rengi mevcut. Bende beyaz rengi var ama kılıfla kullanacaksınız büyük bir ihtimal o yüzden hangi renk ucuzsa onu almanızı tavsiye ederim.

Dip not: Snapdragon modeli deneyimlenerek yazılmıştır.
merhaba hala memnun musunuz ben de almayı düşünüyorum

5 Ay olacak batarya olarak ortalama 1 günü çıkarıyor, oyun video film vs. karışık şekilde. Memnunum, bataryası çok eleştirildiği için batarya kullanımını anlattım. Sormak istediğiniz başka bir şey varsa buyurun.
Cihazda ısınma sorunu olduğu söyleniyor. Ben fazla oyun oynayan birisi değilim ama instagram youtube gibi uygulamaları kullanırken siz ısınma sorunu yaşıyor musunuz?

Cihazda ısınma sorunu olduğu söyleniyor. Ben fazla oyun oynayan birisi değilim ama Instagram YouTube gibi uygulamaları kullanırken siz ısınma sorunu yaşıyor musunuz?

İstanbul da yaşıyorum yazın telefondan yüksek grafikli oyun oynadığımda hafif bir ısınma yapıyor bunun haricinde gayet serin çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı