Samsung S21 FE alınır mı?

Ashlity

Decapat
Daha fazla  
Herhalde 17.000 TL'ye daha iyisi yok diye düşünüyorum almayı düşünüyorum fakat hala kesin emin olamadım maksimum 17.000 TL olacak şekilde daha iyi bir telefon öneriniz varsa dinlemeye açığım. Kamerasının özellikle güzel olmasını istiyorum oyun vs. çok oynamam. Bir de kullanan bilen var ise telefon 0.5X'de 60 FPS video çekiyor mu onu merak ediyorum, genelde de video çekeceğim zaten. Bütçem maksimum 17.000 TL'ye kadar daha altı olursa fiyat olarak da daha iyi olur.

Herhalde 17.000 TL'ye daha iyisi yok diye düşünüyorum almayı düşünüyorum fakat hala kesin emin olamadım maksimum 17.000 TL olacak şekilde daha iyi bir telefon öneriniz varsa dinlemeye açığım. Kamerasının özellikle güzel olmasını istiyorum oyun vs. çok oynamam. Bir de kullanan bilen var ise telefon 0.5X'de 60 FPS video çekiyor mu onu merak ediyorum, genelde de video çekeceğim zaten. Bütçem maksimum 17.000 TL'ye kadar daha altı olursa fiyat olarak da daha iyi olur.

0.5X te 60 FPS yok diye biliyorum ama fiyatını hakkediyor.

Nothing Phone 1 kamera konusunda bayağı iyi deniyor. Ben 2a kullaniyorum bu model de cok basarili video ve fotoğraf konusunda. Bunu da onerebilirim ancak cok ufak farkla aşıyor bütçenizi. Zaten 1 modeli çok daha şık ve premium. Genis açıda 60fps cekiyor ve çamur bir görüntü olmuyor.

Nothing Phone 1 kamera konusunda bayağı iyi deniyor. Ben 2a kullaniyorum bu model de cok basarili video ve fotoğraf konusunda. Bunu da onerebilirim ancak cok ufak farkla aşıyor bütçenizi. Zaten 1 modeli çok daha şık ve premium. Genis açıda 60fps cekiyor ve çamur bir görüntü olmuyor.

Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Hocam aynı bütçeye daha iyi bir telefon göremedim yani kullanma amacım sosyal medya ve kamerası olacak ağırlıklı olarak, oyun çok nadir. Özellikle 60 FPS video çekmesi gayet güzel olur 0.5x de 60 FPS var mı bir de onu biliyorsanız çok güzel olur. Yani genel olarak önerir misiniz bu fiyata?

Hocam 20 bine S22 vardı galiba MediaMarkt'ta onlar olabilir ama bataryası kötü onun dışında kamerası o fiyatta lider zaten onun dışında honorr 200 18 k oda fiyatına göe güzel bir telefon onun dışında POCO X6 Pro önerilerim bunblar benim tavsiyem bunların arasından S22'dir fakat S21 FE de güzel bir telefon ama S21 FE alacaksanız snapdragoun almaya önem gösterin tabii ben dürüst olmak gerekirse ne kadar Android'ci olsam da Samsung dışı telefonlara içim ppek ısınmıyor ben olsam ya S21 FE ya da S22 alırdım ama düüst olmak gerekirse çoğu kişi bütçeyi bin lira arttırıp Honor 200 almanızı önerecektir.

Hocam aynı bütçeye daha iyi bir telefon göremedim yani kullanma amacım sosyal medya ve kamerası olacak ağırlıklı olarak, oyun çok nadir. Özellikle 60 FPS video çekmesi gayet güzel olur 0.5X de 60 FPS var mı bir de onu biliyorsanız çok güzel olur. Yani genel olarak önerir misiniz bu fiyata?

0.5X te 60 FPS yok hocam 30 FPS kullanmanız lazım. Bence günlük kullanıcı için iyi bir telefon. Fiyat olarak da çok yüksek değil. Malzeme hissiyatıda arka kapak harici güzel. Bana göre tek handikapı bataryası 5:30 6 saat arası bir ekran süresi var. Ben bunu bilip aldım. Eğer sizde bilip alacaksanız gayet güzel telefon onun dışında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı