Samsung S21 FE alınır mı?

Bütçe
15000-20000

xGlorian

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 s1030nt Laptop
Ryzen 5 8645HS
RTX 4050
Sizce şu an hala S21 FE alınır mı? Ya da ondan daha iyi bir telefon önerebilir misiniz? Ama Samsung olmasini tercih ederim. Bütçe 15000-20000 TL arasi.

Sizce şu an hala S21 FE alınır mı? Ya da ondan daha iyi bir telefon önerebilir misiniz? Ama Samsung olmasini tercih ederim. Bütçe 15000-20000 TL arasi.

S21fenin güncelleme ömrü bitti veya son güncellemesini alacakti sanirim tam hatirlamiyorum. Cihazin pek ömrü kalmadi yani. Honor 200 ve A55 bakılabilir o bütçede gündelik kullanım için. Çıkarsanız S24FE alın zaten direkt. S23FE bakmayın hiç aşırı fahis fiyattan satiliyor. 500TL daha ucuz S24FEden sadece.

Kişi tercihine kalmış artık hocam yerinde olsam iPhone 12 alırdım ama Samsung şartı koymuş.

Bence S24FE ye bütçe zorlanmasi en iyisi olur. O fiyat bandinin icinde Honor 200 ve A55 daha iyi cihazlar. 0 cihazlar acisindan konusuyorum.

Bence S24FE ye bütçe zorlanmasi en iyisi olur. O fiyat bandinin icinde Honor 200 ve A55 daha iyi cihazlar. 0 cihazlar acisindan konusuyorum.

Böyle bir ekonomide 0 cihaz almak yerine 1-2 tık üst gerçekten temiz kullanılmış garantili cihaz almak daha mantıklı bence ama sizin önerdiğiniz cihazlarda çok güzel.

Böyle bir ekonomide 0 cihaz almak yerine 1-2 tık üst gerçekten temiz kullanılmış garantili cihaz almak daha mantıklı bence ama sizin önerdiğiniz cihazlarda çok güzel.

S24FE fiyatini fazla fazla hak eden bir cihaz hocam. A55 veya Honor 200 de alinsa uzun omurlu degiller o kadar zaten. S24FEnin 7 sene guncelleme garantisi olmasi bile basli basina bir sebep almak icin. Samsung'un Türkiye fiyatlandirmasinin ekmegini harika sekilde yiyoruz S24FE de cidden.

Şu an Exynos model S21 FE kullanıyorum bataryası 6 6.30 saat ekran süresi veriyor oyun dahil. Oyunu çıkarsan günü rahat kurtarır. Güncelleme çok da önemli değil benim için. Cihaz gayet seri hızlı ve güçlü bir telefon. Ben öneririm kamerası da memnun eder performansı da. Sadece oyunda yazın abartı olmayacak şekilde ısınıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı