Samsung S21 FE alınır mı?

Eski bir telefon ama tasarımı ve ekran boyutu iyi. Sizce 2025'te alınır mı? Başka ekranı küçük bir telefon da önerebilirsiniz.
İki neslin de işlemcisi büyük ölçüde throttle yiyor, alınmaz. Cihazınız yük altında hem ısınır hemde cihazda donma kasma olur. Pile de zararı var ayrıyeten. A55 veya Honor 200 öneririm bu bütçelerde.

Snapdragon modeli çok anormal ısınıyor tavsiye etmiyorum açıkçası.
Exynos 2100'e göre daha iyi sıcaklık değerlerine sahip.

Hocam mis gibi telefon daha ne bekliyorsunuz tamam kabul ediyorum kendi içinde pislik bir ekosistemi var Apple'in ama oyun falan oynamayacaksanız sosyal medyada takılayım yani ayrıca bütçeden dolayı diyor olabilirsiniz ama Honor almak çok mu mantıklı.

Hocam net bir bütçe söylememişsiniz bende şunları önerebilirim iPhone 12 27bin lira civarı bir fiyatı var 12 alınır mı? Guncelleme sıkıntısı olur diyenler olacaktır ama siz bu telefonu 4 yıl sıkıntısız kullanacaksınız bir de öyle düşünün derim.

Samsung isteyen birine iPhone önermekte nebileyim.

S21 kesinlikle alınmaz. Onun yerine A55 veya A56 tercih edebilirsiniz. Ya da eğer düşünürseniz biraz daha modelini yükseltmek isterseniz de S24FE'de önerebilirim.

s21 fe den bahsettim hocam
Sizin mesajınıza gelecek olursak S21 FE hangi özellikleriyle 'açık ara' önde anlatır mısınız? Batarya performansı berbat, verimsiz ve throttle yiyen işlemcilere sahip bir model. Ayrıyeten 2 yıllık güncelleme desteği kalmış. Bu bütçede daha iyi modeller var, sırf S serisi diye önermek bence mantıksız.

Samsung isteyen birine iPhone önermekte nebileyim.

S21 kesinlikle alınmaz. Onun yerine A55 veya A56 tercih edebilirsiniz. Ya da eğer düşünürseniz biraz daha modelini yükseltmek isterseniz de S24FE'de önerebilirim.
s21 fe a55 den daha üst seviye bir cihaz tek sorunu 4500 mah olmasi sirf bu sebep icin gidip a55 almazdim gidin epeyden bakin karsilastirmasina s21 fe cidden fark atiyor şahsen sadece batarya sorunu için düşük seviye bir cihaz almazdim tabi sizin karariniz fakat karşılaştırdiginizda epeyde cidden s21 fe çok üstün

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı