F6 varken X6 Pro alınmaz.Çok fazla problem çıkan telefon. Forumlarda orada burada iade edenler oldu. Çok tavsiye etmem özellikle X serisini. Çok fazla sorunları oldu. En sorunsuz olabilecek olanı X6 Pro olabilir.
F6 varken X6 Pro alınmaz.Çok fazla problem çıkan telefon. Forumlarda orada burada iade edenler oldu. Çok tavsiye etmem özellikle X serisini. Çok fazla sorunları oldu. En sorunsuz olabilecek olanı X6 Pro olabilir.
Şebeke problemleri yaşayan var genellikle ama her cihazda değil. İleriki güncellemelerle düzeltilebilir diye düşünüyorum. X6 Pro da olabilir.
Öğrencisin muhtemelen. Yurt dışı de almazsın sen A36+Buds FE 15k eğitim indirimiyle.
Eki Görüntüle 2498140
Evet o yüzden bir de 1 2 yıl kullanacağım sadece sonra kardeşime vereceğim ondan sonra daha iyisini alacağız.
Poco F6 alın hocam.Evet o yüzden bir de 1 2 yıl kullanacağım sadece sonra kardeşime vereceğim ondan sonra daha iyisini alacağız.
O zaman bu fırsatı kaçırma derim. Birkac ay önce daha ucuzdu. PUBG vs 60 FPS oynatır.
Hocam poco falan pek aklıma yatmıyorPoco F6 alın hocam.
POCO F6 alın hocam.
8 GB bile 19k. 12 GB öneririm o da 21k alabileceğini düşünmüyorum.
Zaten çok yüksek ayarlarda oynamıyorum ve genellikle çok oyun oynamıyorum günde Max 1 1.30 saat.
Zaten çok yüksek ayarlarda oynamıyorum ve genellikle çok oyun oynamıyorum günde Max 1 1.30 saat.
Hocam POCO falan pek aklıma yatmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.