Samsung S21 mi iPhone 11 mi?

emrek3e

Femtopat
Katılım
21 Ocak 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar fiyatları aynı. Samsung S21 özellik açısından iPhone 11'den çok önde ama uzun süre kullanacağım için Samsung'a güvenemedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Bu bütçede iPhone 11 önermiyorum. Ekranı kötü...

S21 ekran ve kamera olarak daha iyi. Donanım ve performans olarak ise 11 modeli daha iyi.

Uzun vaadede güncelleme almadığı için Samsung daha kötü bir tercih olur diyorlar siz ne düşünüyorsunuz? Açıkçası kağıt üzerindeki verilere baktığımda S21 iPhone 11'den kat kat daha iyi gözüküyor ama iPhone akıcılığını kaliteli oluşunu da deneyimlediğim için çok kararsızım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme desteği olarak Iphone 11 daha uzun ömürlü olur. S21 modeli de 3 yıl Android, 4 yıl ise güvenlik güncellemesi alacak. S21 modelinin 1 yılı gitti zaten, 2 yıl daha güncelleme alır en fazla.

CPU ve GPU olarak Iphone 11 daha güçlü S21 modelinden.
 
11 bu sene 3. senesini dolduracak. S21 ne zaman çıktı bilmiyorum ama 11 de herkes ekrandan şikayetçi. OLED ile LCD arasında ciddi bir ekran farkı varmış öyle diyorlar.
 
Güncelleme desteği olarak iPhone 11 daha uzun ömürlü olur. S21 modeli de 3 yıl Android, 4 yıl ise güvenlik güncellemesi alacak. S21 modelinin 1 yılı gitti zaten, 2 yıl daha güncelleme alır en fazla.

CPU ve GPU olarak iPhone 11 daha güçlü S21 modelinden.

iPhone 6 kullanıcısı olarak güncelleme alma kesildiğinden beri telefonun yavaşladığını düşünüyorum Samsung'da böyle bir durum oluyor mu bilginiz var mı?
 

Geri
Yukarı