Samsung S21 vs iPhone SE 2022

Bu yaz veya seneye bu iki telefondan birini almak istiyorum. Kararsız kaldım, hangi telefonu önerirsiniz? Açıkçası Samsung daha çok hoşuma gitti ama 3-4 yıl sonra kasma ihtimalinden falan korkuyorum. Almışken şöyle bir bozulana kadar kullanmak istiyorum.

S21 daha iyi bir ürün genel olarak. 3 4 yılda da kasmaz. Ama stabilite olarak SE 2020 daha iyi olur. Lakin ekran nedeniyle önermem SE 2020. S21 serisi pişman etmez.
2020 değil yalnız, 2022 ama yine de teşekkür ederim. Uzun süreli kullanımda s21'de stabilite'den korkuyorum bende.
SE 2022, gerçekten küçük bir cihaz. Eğer ekran boyutu senin için sorun teşkil etmiyorsa alabilirsin.

Bütçen nedir?
10.000 TL çok geçmemek kaydıyla.

2020 değil yalnız, 2022 ama yine de teşekkür ederim. Uzun süreli kullanımda S21'de stabiliteden korkuyorum ben de.

10.000 TL çok geçmemek kaydıyla.
  • Yazılım olarak SE 2022 daha iyi.
  • Donanım olarak SE 2022 daha iyi.
  • Batarya performansı olarak S21 daha iyi.
  • Ekran/gövde oranı ve genel ekran görünümünde S21 daha iyi.
  • Destek olarak SE 2022 daha iyi.
  • Uzun ömürlülükte SE 2022 daha iyi.
Bu saydıklarımdan kendine uyanlara göre karar verebilirsin.

Bu arada S21 ile S21 FE, neredeyse aynı ürünler. Eğer tercihin Samsung yönünden olacaksa hangisi ucuzsa onu tercih et.

• Yazılım olarak SE 2022 daha iyi.
  • Donanım olarak SE 2022 daha iyi.
  • Batarya performansı olarak S21 daha iyi.
  • Ekran/gövde oranı ve genel ekran görünümünde S21 daha iyi.
  • Destek olarak SE 2022 daha iyi.
  • Uzun ömürlülükte SE 2022 daha iyi.
Bu saydıklarımdan kendine uyanlara göre karar verebilirsin.

Bu arada S21 ile S21 FE, neredeyse aynı ürünler. Eğer tercihin Samsung yönünden olacaksa hangisi ucuzsa onu tercih et.
Öncelikle çok teşekkür ederim, mesela siz olsanız hangi cihazı alırdınız? :) iPhone hiç kullanmadım, Samsung 21'in inceleme videolarına baktım ve hoşuma da gitti ama ilk defa bu fiyat aralığında telefon alacağım için uzun süreli kullanmak istiyorum donmadan kasmadan.

Öncelikle çok teşekkür ederim, mesela siz olsanız hangi cihazı alırdınız? :) iPhone hiç kullanmadım, Samsung 21'in inceleme videolarına baktım ve hoşuma da gitti ama ilk defa bu fiyat aralığında telefon alacağım için uzun süreli kullanmak istiyorum donmadan kasmadan.
Küçük ekran pek sevmiyorum, SE 2022 düşük öncelik olurdu. Aynı fiyatlarda bulunan tek Apple cihaz da iPhone 11. iPhone 11'i de o fiyatta mantıklı bir cihaz olarak görmüyorum. Ama aynı zamanda S21'in de o fiyatını fazla buluyorum. Zor bir soru açıkçası. Ama ben iOS stabilitesi için SE 2022'yi tercih ederdim. Birazcık büyük olsun ama yine de iPhone olsun dersen de her şeye rağmen iPhone 11 alırdım.

Küçük ekran pek sevmiyorum, SE 2022 düşük öncelik olurdu. Aynı fiyatlarda bulunan tek Apple cihaz da iPhone 11. iPhone 11'i de o fiyatta mantıklı bir cihaz olarak görmüyorum. Ama aynı zamanda S21'in de o fiyatını fazla buluyorum. Zor bir soru açıkçası. Ama ben iOS stabilitesi için SE 2022'yi tercih ederdim. Birazcık büyük olsun ama yine de iPhone olsun dersen de her şeye rağmen iPhone 11 alırdım.
Açıkçası eski iPhone kasalarını daha çok seviyorum ama Samsung da kafamı çok kurcalıyor. Eskiden A3 2016 kullanmıştım 4 yıl boyunca. Şuan yazılımları baya değişmiş ve gelişmiş. Acaba diyorum bir risk alıp android mi alsam yoksa almışken iPhone mu alsam bilemedim.

Açıkçası eski iPhone kasalarını daha çok seviyorum ama Samsung da kafamı çok kurcalıyor. Eskiden A3 2016 kullanmıştım 4 yıl boyunca. Şuan yazılımları baya değişmiş ve gelişmiş. Acaba diyorum bir risk alıp android mi alsam yoksa almışken iPhone mu alsam bilemedim.
Risklik bir durum yok hocam. iOS daha iyi diye OneUI ve Android çöp olmuyor yani :D

Samsung'un bir kaç sene önce geçtiği One UI şu an Android piyasasındaki en stabil ve kullanışlı arayüz. IOS'tan herhangi bir eksiği yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı