Samsung S21 vs Z Flip 3

Tengola

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Note 8 kullanıyorum ve telefonumu artık değiştirmek istiyorum, normalde S21 Ultra alacaktım ama bazı nedenlerden dolayı bütçemde düşüş olacak. Z Flip beni aşırı cezbediyor, kamera olarak aynilar diye biliyorum, bir tek S21 de 8K çözünürlük veriyor ama 24 FPS, napayım? Onun haricinde Z Flip'in işlemcisi daha iyi, oyun oynamasam da performans açısından önde, benim için bir telefondaki en önemli özellikler kamera, ekran, pil, performans ve hybrid ya da optik Zoom olması ve Zoom mesafesinin yüksek olması sağlamlık ve güncel olması. Bir de insanlık hali telefonu düşürsem bile Z Flip ekranı kapandığı için kırılma riski azalacak, yani sizin fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Note 8 kullanıyorum ve telefonumu artık değiştirmek istiyorum, normalde S21 Ultra alacaktım ama bazı nedenlerden dolayı bütçemde düşüş olacak. Z flip beni aşırı cezbediyor, kamera olarak aynilar diye biliyorum, bir tek S21 de 8K çözünürlük veriyor ama 24 FPS, napayım? Onun haricinde Z Flip'in işlemcisi daha iyi, oyun oynamasam da performans açısından önde, benim için bir telefondaki en önemli özellikler kamera, ekran, pil, performans ve hybrid ya da optik Zoom olması ve Zoom mesafesinin yüksek olması sağlamlık ve güncel olması. Bir de insanlık hali telefonu düşürsem bile Z flip ekranı kapandığı için kırılma riski azalacak, yani sizin fikirleriniz nelerdir?

Bataryadan günü çıkarmasını istiyorsan S21 Ultra almanı tavsiye ederim. S21 de Z flip de seni batarya konusunda mutlu edeceğini düşünmüyorum.

Bataryadan günü çıkarmasını istiyorsan S21 Ultra almanı tavsiye ederim. S21 de Z flip de seni batarya konusunda mutlu edeceğini düşünmüyorum.

Oyun oynayan biri değilim Snapdragon olması özellikle pil performansı için çok iyi genelde müzik dinleyip internette geziyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı