Samsung S22 nasıldır?

Bütçe
10.000-24.000
Kardeşim bende S22 almak istiyorum hatta IP11 yerine alacağım.
Birçok yerde uzun kullanım testlerini inceledim ve kimisi telefonun belli bir zaman sonra 4K 60FPS video çekerken hafif kasmalara maruz kaldığını söyledi.
Alsam 1 2 seneye kalmadan ulan keşke iPhone alsaydım der miyim bana telefon hakkında kamerası sosyal medyası vb detaylı bir bilgi verir misin?
Elimdeki tüm parayı vereceğim için söyleyeceklerin çok önemli şimdiden teşekkür ederim dostum.
Ben iş gereği kamerayı aktif kullanıyorum. Daha bir sorunla karşılaşmadım. Ben küçük ekran ve tek elle kullanmayı sevdiğim için öncelik olarak bu modeli tercih ettim. Önceki telefonumda S10 modeliydi oda küçüktü. Telefon çok hızlı ve stabil zaten, hiç bir uygulamada sitede sorun yaşanmıyor. Batarya olayı kullanıcıya göre değişir. Benim günümü kurtarıyor, çok yoğun kullansam eve %30 şarj ile dönüyorum. 1 saatte şarj doluyor onu da çok dert eden biri değilim. Böyle özellik dolu telefona sürekli kullanıma batarya dayandırmazsın zaten. Kamerada en sevdiğim özelliklerden biriside gökyüzü performansı.
20230108_064557.jpg
 
Ekran hızı 60Hz mı 120Hz mı? Wi-Fi mi mobil veri mi? S22'yi Wi-Fi 60Hz ile kullanmak ile mobil veri 120Hz kullanmak aynı şey değil. Benim baktığım kriter mobil veri 120Hz. Bu senaryoda S22 4 saat ekran süresi veriyor.

Oyun harici mi?

Bence iyi değil. Ve maksimum aldığım süre o genelde 3-4 saat arası alıyorum.

Size de sorayım, bu süre içerisinde oyun da var mı?
 
Böyle bir fark çok nadir de olsa var sanırım hocam. Donanımhaber ana konusunda da birkaç kişide rastladım bariz fazla giden S22'ler çok azınlık da olsa var.
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum eski bir yazınızı gördüm s22 ile alakalı fotoğraflardaki yuşuma sorunu ve ios'a geçme isteği vs diyordunuz memnun kalırım değil mi?
 
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum eski bir yazınızı gördüm s22 ile alakalı fotoğraflardaki yuşuma sorunu ve ios'a geçme isteği vs diyordunuz memnun kalırım değil mi?
Hocam bana özel değilmiş bu yani ne desem bilmiyorum. Tüm otoriteler, teknoloji siteleri, YouTube kanalları S22 kamerasının ne kadar iyi olduğu konusunda hemfikir.

@BERWAR Hocam bu konuda siz de bir yorum yaparsanız soru işareti bırakmış olmayayım alacaklar için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı