Samsung S22 taksitle nasıl alabilirim?

TheGokhan

Picopat
Daha fazla  
Dostlar 2018 yılından bu zaman kadar Huawei Mate 20 Lite kullanıyordum telefonu değiştirmek istiyorum artık. S22 ideal bir telefon ama taksit sayısı 3 ile sınırlı. Bu telefonu daha fazla taksitle alabileceğim bir yöntem var mıdır? Halihazırda 50 bin TL'lik bir kredi ödüyorum ayrı bir kredi alabilir miyim?

Alabilirsin fakat biraz daha dayan derim, borcunu bitir. İllede alacağım diyorsan, çekebilirsin herhalde.

Dostlar 2018 yılından bu zaman kadar Huawei Mate 20 Lite kullanıyordum telefonu değiştirmek istiyorum artık. S22 ideal bir telefon ama taksit sayısı 3 ile sınırlı. Bu telefonu daha fazla taksitle alabileceğim bir yöntem var mıdır? Halihazırda 50 bin TL'lik bir kredi ödüyorum ayrı bir kredi alabilir miyim?

2022 yılbaşı günüydü taksit sayısı 3'tü MediaMart ve Teknosoa'da. Turkcell'den 12 ay taksitli Oppo A55 telefonu almıştık. Hâlâ geçerliyse belki işinize yarayabilir.

Alabilirsin fakat biraz daha dayan derim, borcunu bitir. İllede alacağım diyorsan, çekebilirsin herhalde.

Teşekkür ederim. Borç bitmez 50 bin TL kredi 75 bin olarak ödüyorum + KYK borcu var. Alsam iyi olur ihtiyacım var.

Benim bildiğim kadarıyla ticari kredi kartlarına daha fazla taksit yapılabiliyor. Çevrende varsa bu şekilde değerlendirebilirsin.

Çevremde ticari kart yok çalıştığım şirkete söylesem yanaşmaz :(

2022 yılbaşı günüydü taksit sayısı 3'tü mediamart ve Teknosoa'da. Turkcell'den 12 ay taksitli Oppo A55 telefonu almıştık. Hâlâ geçerliyse belki işinize yarayabilir.

Şu an faturaya 3 taksit oluyor. İmkansız öyle olunca.

Teşekkür ederim. Borç bitmez 50 bin TL kredi 75 bin olarak ödüyorum + KYK borcu var. Alsam iyi olur ihtiyacım var.

Al hocam fakat bir genç olarak seni anlıyorum. Senden ricamdır, son borcun olsun. Kredi kartı kullanmamaya yemin ettim, 12 Pro Max'in borcunu ödüyorum. Bitince kapatacağım. Hayırlısı olsun. Kredi verirler büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı