Samsung S22 Ultra mı, S23 mü?

İkisi arasında s23.kendim bir Samsung cihaz alsam tercihim S23 Plus olurdu. S23 güzel cihaz ama yoğun kullanımda o bataryanın bana yetmeme ihtimali yüksek.

S23 S23 Plus'dan daha uzun gitmiyor mu?
Şarjı en uzun giden S23 diye biliyorum s serisinde.
Ayrıca sırf şarj için S23 alınmaz bence.
Daha iyi ekran, S Pen, 100X Zoom, 45W şarj vs. Say say bitmiyor.

S23 S23 Plus'dan daha uzun gitmiyor mu?
Şarjı en uzun giden S23 diye biliyorum s serisinde.
Ayrıca sırf şarj için S23 alınmaz bence.
Daha iyi ekran, S Pen, 100X Zoom, 45W şarj vs. say say bitmiyor.

Pili en uzun giden S23 Plus. S23 Plus'tan sonra Ultra. Pili en az giden düz s23.Samsung kullanıp da gün içinde çok yoğun kullanan birinin S23 Plus'ya da S23 Ultra alması lazım.

S22 Ultra satın aldım. Eren hocamı da zamanında şu bu diyerek çok darlamama rağmen tam iki hafta sonra babamın iş arkadaşı yurt dışından 14 Pro getirdi fırsatım olsa iade eder ona geçerdim. Ama nasip değilmiş, cihazımdan memnunum. Yoğun kullanımda bir gün çıkartıyor bana. Ama S23 satın alan arkadaşımın cihazını tuttuğumda "Of abi ne kadar rahatmış şu telefon." dediğim oluyor. 6.8" olunca ekran maalesef. 😅

S22 Ultra satın aldım. Eren hocamı da zamanında şu bu diyerek çok darlamama rağmen tam iki hafta sonra babamın iş arkadaşı yurt dışından 14 Pro getirdi fırsatım olsa iade eder ona geçerdim. Ama nasip değilmiş, cihazımdan memnunum. Yoğun kullanımda bir gün çıkartıyor bana. Ama S23 satın alan arkadaşımın cihazını tuttuğumda "of abi ne kadar rahatmış şu telefon." dediğim oluyor. 6.8" olunca ekran maalesef. 😅

Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı