Samsung S22 vs iPhone SE 2022

C3zzâr

Hectopat
Daha fazla  
Kendime telefon almak istiyorum ve iki modeli seçtim. Samsung S22 ve iPhone SE 2022 ikisinden biri almak istiyorum. Forumda biraz telefonların tartışmasına baktım ve kafam karıştı bir taraf S22 diğer taraf Apple savunuyor. Küçük ekran seven biriyim telefonu çok kullanan biri değilim günde 2-3 saat, başka modelleri önerebilirsiniz bütçem bu civarlarda özellikle Apple veya Samsung olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SE3 SoC disinda once S20 ile bas etsin. S22 ile SE3’un tek ortak yonleri pil, bunun disinda alakalari yok. Zaten gunde 2-3 saat kullaniyormussunuz, S22 gununuzu cikarir.

Kendime telefon almak istiyorum ve iki modeli seçtim. Samsung S22 ve iPhone SE 2022 ikisinden biri almak istiyorum. Forumda biraz telefonların tartışmasına baktım ve kafam karıştı bir taraf S22 diğer taraf Apple savunuyor. Küçük ekran seven biriyim telefonu çok kullanan biri değilim günde 2-3 saat, başka modelleri önerebilirsiniz bütçem bu civarlarda özellikle Apple veya Samsung olursa sevinirim.
Kesinlikle Samsung s22. Karşılaştırma bile yapılamaz.

iPhone SE 2022, iPhone 13 performansı verir fakat iPhone 8 kasasındadır. Ama performans dışında yeni nesil bir cihaz değil. iPhone tarafında ileriye dönük olması açısından en az 12 mini tercih edilmeli diye düşünüyorum. S22 daha mantıklı.

Son düzenleme:
S22. S22'nin zaten tek büyük sorunu bataryası ama o konu da zaten rakibinde de olduğu için(hele SE 2022 biraz daha az ekran süresi veriyor) S22 daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı