Samsung S23 FE oyun oynayarak eskir mi?

Her cihaz ısınıyor. Zaten sırf ısınacak diye oynamayacaksanız pek bir anlamı yok ki cihazın. Sonuçta o kadar parayı bu işlemciye ödüyorsunuz. Gidip de 50°olmadığı sürece o kadar kısıtlamayın kendinizi.

Kanka en fazla 35 derece oluyor.

iPhone serileri güçlü bana göre. Özellikle 14 ve üstü. S serilerini benimle beraber birkaç arkadaşım daha kullanıyor. Hepsinde aynı sorun. Kötü kamera, ısınma sorunu, kasmalar vs.

Kankam yanılıyorsun. Abim 15 kullanıyor ve onda daha fazla ısınmalar meydana geliyor. Oyun oynarken 40 dereceye kadar çıkıyor. S23 16'ya bile tek atar. IPhone'ya 100k vereceğine git 40K'ya S23 al.

iPhone serileri güçlü bana göre. Özellikle 14 ve üstü. S serilerini benimle beraber birkaç arkadaşım daha kullanıyor. Hepsinde aynı sorun. Kötü kamera, ısınma sorunu, kasmalar vs.

iPhone zengin gibi gorunmekten başka bir şey degil bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone serileri güçlü bana göre. Özellikle 14 ve üstü. S Serilerini benimle beraber birkaç arkadaşım daha kullanıyor. Hepsinde aynı sorun. Kötü kamera, ısınma sorunu, kasmalar vs.

14 Pro Max mevcut elimde ısı olarak S24+ ile pek bir fark yok performans olarak da S24+ daha hızlı olduğu yerler daha fazla. 15'te kullandım aşırı ısınıyordu. S23 kıyasla yükte her zaman 3 4 derece üsteydi. Sırf siz kullanıyorsunuz diye s serileri güçsüz demem mantıklı geliyor mu? Teknik açıdanda kullanım açısındanda bu cihazların güçleri ortada. Apple dediğinin aksine 14 serisinden sonra işlemci konusunda Android'in gerisine düşmeye başladı. Fark kapandı. Çoğu bilgili apple fanına sorsan onlar bile applenin 14 serisinden sonra gerilediğini belirtecektir.
Kanka en fazla 35 derece oluyor.

Kankam yanılıyorsun. Abim 15 kullanıyor ve onda daha fazla ısınmalar meydana geliyor. Oyun oynarken 40 dereceye kadar çıkıyor. S23 16'ya bile tek atar. IPhone'ya 100k vereceğine git 40K'ya S23 al.

iPhone zengin gibi gorunmekten başka bir şey degil bence.
Sorun olmaz 35° ile. 40 olsa bile normal.

14 Pro Max mevcut elimde ısı olarak S24+ ile pek bir fark yok performans olarak da S24+ daha hızlı olduğu yerler daha fazla. 15'te kullandım aşırı ısınıyordu. S23 kıyasla yükte her zaman 3 4 derece üsteydi. Sırf siz kullanıyorsunuz diye s serileri güçsüz demem mantıklı geliyor mu? Teknik açıdanda kullanım açısındanda bu cihazların güçleri ortada. Apple dediğinin aksine 14 serisinden sonra işlemci konusunda Android'in gerisine düşmeye başladı. Fark kapandı. Çoğu bilgili apple fanına sorsan onlar bile applenin 14 serisinden sonra gerilediğini belirtecektir.

Teşekkür ederim.

Bir sure 11 kullandım ama cidden yorucu oluyor bir yerden sonra. Ancak haklısınız 14 Pro Max kullandım 1 hafta kadar. Özellikle kamerayı çok kısa sürelerde açması hayat kurtarıcı olabiliyor bazen. (hocanın ışık hızında geçtiği slaytları yakalarken az ekmeğini yemedik.) Ancak S serisi de gayet atik ve kullanışlı bence günlük kullanıcı için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam indiriyorum yani. Pubgde bir maç atıp çıkarım. 37 dereceye kadar çıkıyor bazen ama grafikleri düşürürüm sorun olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı