Samsung S23 nasıldır?

3 buçuk yıldır kullandığım ve 9 ay önce yetkili serviste 6 ay parça garantili ekran, batarya değişimi yaptırdığım Huawei P40 Lite telefonumun son 1 haftadır ekranında oluşan problem (ekran tamamen siyah oluyor ve telefonun arka tarafından anakartın olduğu yere bastırınca kısa süreliğine düzeliyor) yüzünden yeni bir telefon arayışındayım. Bir arkadaşlarım bütçesindeki en iyi telefonun Samsung S23 olduğunu söyledi ve bu telefonu almamı tavsiye etti. Sıfır, Samsung Türkiye garantili S23'ün mevcut fiyatları en uygun 256 GB mor renk 27.800TL'ye A101 ve 128 GB yeşil renk 26.400TL'ye idefix üzerinden satışta. İdefix üzerinden hiç alışveriş yapmadım, güvenli midir bilmiyorum.

Mevcut telefonumda 3 buçuk yılda 61/128gb depolamayı doldurmuşum. S23'ü tahmini 4 yıl kullanacaksam 128 GB'ın yetebileceğini düşünüyorum, 1400TL fark ile depolamayı arttırıp tercih etmesemde pembe renge geçmeli miyim? UFS 3.1 ile 4.0'ın farkı SSD ile M.2 SSD gibi günlük kullanımda hissedilen bir farkı olmaması fakat kağıt üzerinde daha hızlı olması mıdır?

Aşırı yoğun kullanmadığım (günlük tahmini 4-5 saat) P40 Lite ile cihazımı tek şarjla 2 gün kullanabiliyorum. Benzer kullanımda S23'ün 3900MAH bataryası ne kadar dayanır?

20.000TL civarına yenilenmiş veya 2. el olarak almaya değer mi yoksa sıfır mı tercih etmeliyim?

Sarı sitede sıfır S23 fiyatına daha üst seviye "kullanılmamış" telefonlar yurt dışı, kaçak kayıtlı olarak satılmakta. Etik olmaması dışında bunları tercih etmeye değer mi?

Mevcut telefonumu kullanmakta sıkıntı çekiyorum, bu ay içinde yeni telefon almam gerekiyor. Şu anki fiyatlar dip midir yoksa 1-2 hafta daha beklemeli miyim?

Aynı fiyat veya daha uyguna başka bir telefon tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
s23 alabilirsin ikinci el yenilenmiş ve kaçak riskli arayüze yabancı olmam dersen sıfır s23 iyi ama bütçen varsa s24 al daha uzun süre güncellemesi gider

s23 alabilirsin ikinci el yenilenmiş ve kaçak riskli arayüze yabancı olmam dersen sıfır s23 iyi ama bütçen varsa s24 al daha uzun süre güncellemesi gider.
Birkaç güne arayüze ve ekran boyutuna alışırım diye düşünüyorum. Maalesef s24 bütçemi aşıyor ve aradaki fiyat farkını gerektirecek bir yenilik göremiyorum.

Merhaba hocam. Ben de aynı telefonu almayı düşünüyorum ve araştırdığımda alınabilecek en iyi fiyat performans cihazı olduğunu görüyorum (amiral gemileri içerisinde). S22 diyen arkadaşı kesinlikle dinleme ben kullandım çok çabuk bataryası bitiyor ama onun dışında mükemmel cihaz ama gerçekten batarya 1 günü bırak mesai saatini çıkartmıyor (ben mühendis olduğum için aktif olarak arama vs yapıyorum).

Benim de genel olarak sormak istediğim bir husus var. Bu telefon daha 1 hafta 10 gün öncesine kadar Media Markt, vatan vs 31-32 liraya satılırken vergi artmadı, döviz artmadı ne oldu da 35 liraya çıktı (256 GB). Samsung bu firmalara s24 satamıyorum s23 yüzünden, fiyat yükseltin mi dedi ne oldu?

Merhaba hocam. Ben de aynı telefonu almayı düşünüyorum ve araştırdığımda alınabilecek en iyi fiyat performans cihazı olduğunu görüyorum (amiral gemileri içerisinde). S22 diyen arkadaşı kesinlikle dinleme ben kullandım çok çabuk bataryası bitiyor ama onun dışında mükemmel cihaz ama gerçekten batarya 1 günü bırak mesai saatini çıkartmıyor (ben mühendis olduğum için aktif olarak arama vs yapıyorum).

Benim de genel olarak sormak istediğim bir husus var. Bu telefon daha 1 hafta 10 gün öncesine kadar Media Markt, vatan vs 31-32 liraya satılırken vergi artmadı, döviz artmadı ne oldu da 35 liraya çıktı (256 GB). Samsung bu firmalara s24 satamıyorum s23 yüzünden, fiyat yükseltin mi dedi ne oldu?
Satılmayan üründe indirim yapmak yerine en çok satan modellerden birine zam yapmak pek akıl karı değil. Samsung Türkiye umarım böyle bir hata yapmıyordur. Amerika samsung.com/us/ da s23 ile s24'ün 256gb versiyonları arasında yalnızca %13 fiyat farkı varken bizde %30 a yakın fark olursa satamaz tabi ki.

Satılmayan üründe indirim yapmak yerine en çok satan modellerden birine zam yapmak pek akıl karı değil. Samsung Türkiye umarım böyle bir hata yapmıyordur. Amerika samsung.com/us/ da s23 ile s24'ün 256gb versiyonları arasında yalnızca %13 fiyat farkı varken bizde %30 a yakın fark olursa satamaz tabi ki.
Hocam araştırabilirsiniz dediğimi. Resmen S24 satılsın diye zam yapıldı gibi duruyor. 28-29 liralara Media Markt ve Vatan kampanyalı fiyatlarla bu ürünü çok yakın tarihlerde sattılar ve şu anda fiyat 35 lira. Kaldı ki Amerika fiyatını bizim maalesef karşılaştırma yapmamız gelir adaleti açısından yanlış. Onlarda o aradaki fark 1 haftalık yemek masrafı olurken bizde 1 aylık ev kirası yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı