Samsung S23 oyun için alınır mı?

Hocam genel olarak telefon üzerinden oynadığım oyun PUBG oluyor bunun dışındakiler dediğiniz gibi minimal.
O zaman sıkıntı olmaz. S23 kronik sorunu olan bir cihaz değil zaten. Günlük kullanımda her işinizi rahatça görür; daha minimal oyunlarda da sıkıntı yaratmaz.

Hocam benim önerim PUBG oynayacaksanız PC toplayın klasik bir cep telefonu alın kalan parayla da konuya gelecek olursak S23 bataryası PUBG için ideal değil.

Hocam benim önerim PUBG oynayacaksanız PC toplayın klasik bir cep telefonu alın kalan parayla da konuya gelecek olursak S23 bataryası PUBG için ideal değil.

Hocam zaten PC'm var ve genelde Mobile oyunları PC'den oynamayı seven birisi değilim bu yüzden konuyu açtım.

O zaman sıkıntı olmaz. S23 kronik sorunu olan bir cihaz değil zaten. Günlük kullanımda her işinizi rahatça görür; daha minimal oyunlarda da sıkıntı yaratmaz.
Anladım teşekkür ederim.

Bu bataryaya laf edenler neye göre ediyor? Cihazın batarya hayvan gibi dayanıyor. Elimde şu an. Kaynaklar nedir?

Hocam bende bataryanın kötü olduğunu düşünmüyorum araştırma yaptığımda genel olarak atılan yorumların hepsi yazdıklarım gibi ısınma batarya AMOLED yanıgı gibi sorunlardan dolayı yazılmış onun dışında bende bataryanın kötü olduğunu düşünmüyorum.

Hocam bende bataryanın kötü olduğunu düşünmüyorum araştırma yaptığımda genel olarak atılan yorumların hepsi yazdıklarım gibi ısınma batarya AMOLED yanıgı gibi sorunlardan dolayı yazılmış onun dışında bende bataryanın kötü olduğunu düşünmüyorum.

Isınması oyunlarda çok yok. Kamerada var ama. AMOLED yanığı OneUI 6 ile geldi ve evet çözmediler bir türlü. Ancak şunu unutmayın Samsung'daki AMOLED yanığı geçici oluyor genelde. Atıyorum Instagram'daki alt kısım yanık olduysa 5 dakikada geçiyor. Ama alacağınız POCO tarzı telefonlarda geçici olmayacaktır. Denendi, onaylandı.

Isınması oyunlarda çok yok. Kamerada var ama. AMOLED yanığı One UI 6 ile geldi ve evet çözmediler bir türlü. Ancak şunu unutmayın Samsung'daki AMOLED yanığı geçici oluyor genelde. Atıyorum Instagram'daki alt kısım yanık olduysa 5 dakikada geçiyor. Ama alacağınız POCO tarzı telefonlarda geçici olmayacaktır. Denendi, onaylandı.

Anladım bende aldığım zaman göreceğim teşekkür ederim bilgi için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı