Samsung S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max

Sıcaklık ve yük altında kararlılık gibi problemleri dile getiriyoruz Exynoss işlemci için, cihaz çıkınca test sonuçlarına bakarız bakalım ne yapmışlar.
Evet, en büyük sorunları throttle, sıcaklık. Bekleyip göreceğiz.

İfadeler: T21

Fotoğrafta S23 Ultra videoda 14 Pro Max daha iyi. Doğa fotoğrafçılığında büyük megapiksel kullanıp manzara fotoğrafları çekeceksen 14 Pro Max almanı tavsiye ederim. Büyük megapiksel ile işin yoksa S23 Ultra fotoğraf için daha iyi bir tercih olur.

iPhone 14 Pro Max, daha mantıklı ancak fiyatı bayağı arttı. Bütçe yeterli değilse S23 Ultra alınabilir.

İkiside değil. Kamera için en iyisi Huawei P60 Pro. Kendim blind test yaptım. Huawei en iyisi kamerada. Ama telefon olarak tavsiye etmem. Kamera için tavsiye ediyorum.
Niye şu arkadaşa güldünüz? P60 Pro video ve telefoto çekimleri harici hem 14 Pro Max'ten hem de S23 Ultra'dan daha iyi işlere imza atıyor.
Gece çekimlerinde ikisinden çok daha başarılı.
Ikisi arasından kamera için S23 Ultra.

hocam oyun için hangisi

@Sloty S23 Ultra daha iyi bir seçenek olur ama konu açarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Cahiller. Başka açıklaması olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…