Samsung S23 vs iPhone 13

MuaGGy

Kilopat
Bütçe 26000. şimdiye kadar hep Android kullandım. 3 senedir Samsung A31 kullanıyorum, genel olarak memnunum, fakat oyun performansı bir tık üzüyor. Artık üst segmente geçmek istiyorum. Kriterlerim şarjı 1 günü çıkarsın (günde 1 2 saat oyun oynarım, gerisi müzik, sosyal medya, vs), uzun ömürlü olsun (5 sene dayansın mesela).

İlk defa iPhone kullanacağım için alışabilecek miyim, uyumlu olacak mı, vs. bir tık korkuyorum. Evde de Windows bilgisayarım var.

Bu arada A31 satılıktır, telefonda hiçbir sorun bulunmamakta ve hala güncelleme alıyor. İyi günler arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 model de cok iyi ve hiç bir konuda üzmez seni. IOS'mu denemek istiyorsun, Android devam mi? Buna karar ver seçimini yap. biraz da tipine bak senın ıcın onemlıyse , ayrıca telefon ozellıklerı eyvallah ama ısletım konusunda ıos cok cok baska bı mevzu gercekten.

Eskisi gibi degil artık gunumuzde cıkan bu segmet telefonlar genelde hıc bır konuda uzmuyor

S23 daha iyi ama iOS daha iyi işletim sistemi. Ben de IOS'un üstünlüğünden iPhone tercih ederdim ama her anlamda S23 daha iyi neredeyse.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
Aslında 1 saat sadece bunu düşündüm, yorumlarınızı da dikkate aldım, detaylı karşılaştırmalara baktım ve S23'ü seçtim. 10 dakika önce de Amazon'dan sipariş verdim. Peki neden S23? Benim için bunlar etkili oldu diyebilirim, geri kalan her şeyde eşit gibiler.
1) Ekranın 120Hz olması.
2) Gece kamera performansı.
3) Android özgürlüğü :)

Aslında 1 saat sadece bunu düşündüm, yorumlarınızı da dikkate aldım, detaylı karşılaştırmalara baktım ve S23'ü seçtim. 10 dakika önce de Amazon'dan sipariş verdim. Peki neden S23? Benim için bunlar etkili oldu diyebilirim, geri kalan her şeyde eşit gibiler.
1) Ekranın 120Hz olması.
2) Gece kamera performansı.
Nasıl, yorumlarınızı detaylı paylaşır mısınız?
instagram detayı ne durumda.

1) ekranın 120Hz olması.
2) gece kamera performansı.

Instagram optimizasyonu nasıl hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı