Samsung S23 vs iPhone 13

Telefonu 6 - 7 yıl kullanmayacak iseniz S23 Ultra uzun vadeli istiyorsanız iPhone 13.

S23 serisi yazılım desteği konusunda yeterince uzun vadeli, kaldı ki Google Play uygulamalarında eski sürümlere destek IOS'a göre bir nebze daha uzun, bu sebepten S23 ailesi uygulama güncelleme desteği konusunda en az iPhone 13 kadar uzun soluklu olacak.

@530748.
Kesinlikle Samsung Galaxy S23.
Artık Samsung da S serisi telefonlarına destek konusunda Apple'ın iPhone modellerine sağladığı gibi uzun süreli bir destek sağlıyor.
Ayrıca Android telefonların uygulama desteği telefonun güncelleme desteği bittikten sonraki 3-5 sene daha kesilmiyor. Bu da Samsung Galaxy S23 lehine bir avantaj.

S23 serisi yazılım desteği konusunda yeterince uzun vadeli, kaldı ki Google Play uygulamalarında eski sürümlere destek IOS'a göre bir nebze daha uzun, bu sebepten S23 ailesi uygulama güncelleme desteği konusunda en az iPhone 13 kadar uzun soluklu olacak.

O zaman sorun yok ben 3 büyük güncelleme var zannettim S23 Ultra o zaman.

İyi sosyaller. Konu daha önce açılmış fakat güncel yorumları merak ettim, ayrıca ikisinden birini tercih edeceğim gibi görünüyor. Ne düşünüyorsunuz?
Ben yurt dışı S23 alırdım şahsen. iPhone hiç kullanmadıysan hiç bulaşma derim android devam et. Ama daha önceden iPhone kullandıysan ve memnunsan iPhone 13 iyi bir seçim.

iPhone 13, S23'e göre yaklaşık 8.000 TL daha fazla fiyata satılıyor. Bu kadar fiyat farkının sebebini anlamamakla beraber 38.000 TL gibi bir fiyatı 60 Hz bir cihaza vermek pek mantıklı gelmiyor açıkçası. İşin ekran kısmı, akıcılık kısmı daha önemli benim için.
Dostum S23'ü 120Hz kullanmayacaksın ki. Pili deli gibi sömürüyor. Hem cihaz ısınıyor hem de gerçekten gözle görülür bir farkla pil yiyor. Ben S21FE kullanıyorum aldığımdan beri 3-4 kez 120Hz açtım. Hiç kullanışlı değil. Sadece 120Hz var diye telefon alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı