Samsung S23 vs Samsung S24 FE

Bütçe
30.000

siento

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda bir telefon alacağım. Daha önce de forumdakilerine tavsiyelerini dinlemek için konu açmıştım ve bütçeme göre bu iki telefon arasında kaldım. Telefondan beklentim hem kamerasının hem de oyun performansının beni tatmin etmesi ve günlük hayatımda sıkıntı çıkarmaması. Bu iki telefon arasından hangisini önerirsiniz ve neden?

Merhaba, yakın zamanda bir telefon alacağım. Daha önce de forumdakilerine tavsiyelerini dinlemek için konu açmıştım ve bütçeme göre bu iki telefon arasında kaldım. Telefondan beklentim hem kamerasının hem de oyun performansının beni tatmin etmesi ve günlük hayatımda sıkıntı çıkarmaması. Bu iki telefon arasından hangisini önerirsiniz ve neden?
Aralarında pek bir fark yok diye biliyorum ama S24 FE almak daha mantıklı gibi hem güncel ve yapay zeka desteğı var yanlış bilmiyorsam

İki telefonun da performansları yakın kamera açısından ufak farkla S23 önde olabilir fakat bence S24FE almak daha mantıklı.
S23 3900MAH S24FE ise 4700mAh.
Ayrıca S24FE daha fazla güncelleme alacak

Neredeyse her gün bu iki cep telefonunun karşılaştırmasını gördüm.
Kısaya gelecek olacaksak S24FE oyun ve pil performansı iyi.
S23 ise kamera ve günlük kullanımda iyi.
Benim tavsiyem S23 S24FE kaba ve büyük bir telefon ve hoş durmuyor kamera olarak da S23 daha iyi.

Neredeyse her gün bu iki cep telefonunun karşılaştırmasını gördüm.
Kısaya gelecek olacaksak S24FE oyun ve pil performansı iyi.
S23 ise kamera ve günlük kullanımda iyi.
Benim tavsiyem S23 S24FE kaba ve büyük bir telefon ve hoş durmuyor kamera olarak da S23 daha iyi.
Hocam benim de S23 bir tık daha hoşuma gitti fakat 128GB depolama alanında Siyah renginin stokları azalmış herhalde fiyatları 33.000 34.000 civarına çekmişler. 256GB depolama alanı ve Siyah modeli 30.000 - 31.000 civarı. Sizce 256GB mı almalıyım yoksa 128GB stokları yenilenir mi?

İki telefonun da performansları yakın kamera açısından ufak farkla S23 önde olabilir fakat bence S24FE almak daha mantıklı.
S23 3900MAH S24FE ise 4700mAh.
Ayrıca S24FE daha fazla güncelleme alacak
Aralarında pek bir fark yok diye biliyorum ama S24 FE almak daha mantıklı gibi hem güncel ve yapay zeka desteğı var yanlış bilmiyorsam
Hocam S23 5 sene daha, S24FE garanti 7 yıl güncelleme alıcakmış yani aradaki 2 yılın çok bir şey değiştireceğini sanmıyorum. S23'te Yapay Zeka desteği yok mu?

Hocam benim de S23 bir tık daha hoşuma gitti fakat 128 GB depolama alanında siyah renginin stokları azalmış herhalde fiyatları 33.000 34.000 civarına çekmişler. 256 GB depolama alanı ve siyah modeli 30.000 - 31.000 civarı. Sizce 256 GB mı almalıyım yoksa 128 GB stokları yenilenir mi?

Pek bir bilgim yok stok konusunda ama Samsung Galaxy S23 en ucuz olanlar bakın buradan isterseniz ama benim tavsiyem elden de gidip alabilirsiniz.

Günlük hayatta vay be, aman aman bu neymiş? Diyeceğiniz farkları yok. Büyük ekran ve güncelleme isteği istiyorsanız S24FE, daha premium daha şık daha kompakt bir telefon istiyorsanız s23. Tamamen zevk meselesi.

Pek bir bilgim yok stok konusunda ama Samsung Galaxy S23 en ucuz olanlar bakın buradan isterseniz ama benim tavsiyem elden de gidip alabilirsiniz.
Hocam Mediamarkt ve Vatan'ın sitesinde 128GB seçenekleri bulunmuyor bile. Sitesinde yoksa mağazasında da yoktur diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?

Büyük ekran, daha fazla pil ömrü ve daha fazla güncelleme sistersen S24 al. Küçük ekran ve güncelleme desteği pek önemli değilse S23 al.
Günlük hayatta vay be, aman aman bu neymiş? Diyeceğiniz farkları yok. Büyük ekran ve güncelleme isteği istiyorsanız S24FE, daha premium daha şık daha kompakt bir telefon istiyorsanız s23. Tamamen zevk meselesi.
Anladım hocam, sağolun tekrardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı