25.000 civarı bir fiyatı var. Sizce bu fiyata değer mi yoksa başka bir telefona mı bakmalıyım?
S24 FE ile aynı fiyat. S24 FE alırsanız daha iyi olur.25.000 civarı bir fiyatı var. Sizce bu fiyata değer mi yoksa başka bir telefona mı bakmalıyım?
Hocam bende var şarj konusunda gram memnun değilim ama geri kalan herşeyi güzel.25.000 civarı bir fiyatı var. Sizce bu fiyata değer mi yoksa başka bir telefona mı bakmalıyım?
S24FE varken hayır.25.000 civarı bir fiyatı var. Sizce bu fiyata değer mi yoksa başka bir telefona mı bakmalıyım?
S24 fe almalısın, S23 fede pil ve ısınma şikayetleri var çoğunlukla. Aynı fiyattalar neredeyse.25.000 civarı bir fiyatı var. Sizce bu fiyata değer mi yoksa başka bir telefona mı bakmalıyım?
S24 FE ile aynı fiyat. S24 FE alırsanız daha iyi olur.
İnternetten al. Bir şey olmaz.İnternetten almayı düşünmüyorum o yüzden aralarında 3 bin kadar fiyat farkı var o kadar parada telefona vermek istemiyorum fakat S24FE internette 25.000 civarıymış internetten alabilirim belki.
İnternetten almayı düşünmüyorum o yüzden aralarında 3 bin kadar fiyat farkı var o kadar parada telefona vermek istemiyorum fakat S24FE internette 25.000 civarıymış internetten alabilirim belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.