Samsung S23'mü yoksa iPhone 13'mü?

cagan_32

Decapat
Dostlar selam, yakın zamanda telefon değiştireceğim ve bu iki telefon arasında kararsız kaldım. Öncelikle telefonda sadece sosyal medya kullanılacak, hiç oyun oynanmayacak. Çok fotoğraf çeken birisi de değilim ancak çektiği zaman beni üzmemesini istiyorum. Aynı zamanda batarya konusunda Samsung'dan biraz korkum var.
Sizce hangi telefon daha uygun?

İkisi de güzel cihazlar. Samsung teoride önde. iPhone daha iyi bir kullanıcı deneyimi veriyor. İkisinin kamerası da üzmez sizi. iPhone ileri tarihlerde değer kaybetmiyor. Samsung güncelleme sözü vermiş sanırım onu da uzun süre kullanabilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam S23 alırdım.

iPhone kolay kolay değer kaybetmiyor. Satacağınız zaman aldığın fiyatın biraz altında satabilirsin.
S23 uzun süre kullanacaksan alabilirsin. İkisi de mükemmel cihazlar zaten.

Dostlar selam, yakın zamanda telefon değiştireceğim ve bu iki telefon arasında kararsız kaldım. Öncelikle telefonda sadece sosyal medya kullanılacak, hiç oyun oynanmayacak. Çok fotoğraf çeken birisi de değilim ancak çektiği zaman beni üzmemesini istiyorum. Aynı zamanda batarya konusunda Samsung'dan biraz korkum var.
Sizce hangi telefon daha uygun?

S23 genel olarak daha iyi bir cihaz ama sadece sosyal medya olacaksa iPhone 13 almak bence daha mantıklı çünkü Samsung S22 ailesinde bununla ilgili optimizasyon yapmış olsa da video tarafı sosyal medyada hala kalite olarak beklentilerin altında kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı