Elektronik Samsung S24 FE 8/256 + 65W şarj aleti + Buds 3 25.497 TL

Arkadaşlar konudan bağımsız ama bana iade edilebilir diyen müşteri hizmetlerini nasıl bulurum destek kaydı vs. gören var mı? Siparişi iptal ettim bu arada müşteri temsilcisi arayıp üçlü iade etmek zorundasınız dedi.

256 olsa çok iyi de 128 yetmiyor:(

Samsung'da Cloud entegrasyonu nasıl bilmiyorum ama güncel kullandığım iPhone 12 cihazında 200 küsur uygulama 9 bin resim ve 500 küsur video bulunuyor. Hala 20 küsur GB yer var. Resim ve videoları düşük kalite tutup açında ICloud'dan çekiyor. Umarım Samsung'da benzer çözümler vardır yoksa pişman edebilir beni de :)

Dosya Ekleri

• IMG_3233.jpeg
    IMG_3233.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 34
Samsung'da Cloud entegrasyonu nasıl bilmiyorum ama güncel kullandığım iPhone 12 cihazında 200 küsur uygulama 9 bin resim ve 500 küsur video bulunuyor. Hala 20 küsur GB yer var. Resim ve videoları düşük kalite tutup açında ICloud'dan çekiyor. Umarım Samsung'da benzer çözümler vardır yoksa pişman edebilir beni de :)

Babam 64 GB 6Sden a 54'e gecmıstı 128 GB'lık versıyonu, Apple'dan Samsung'a aldık yedegını hafıza yetmedı SD Card aldık öyle tasıdık 1.5 sene once. O aklımda kaldıgından dolayı bende SE 2020'den gececegım s 24 FE ye o yuzden 256'lık bakıyorum. Ama iPhone 12'den s 24 FE mantıklı mı bılemedım.

Babam 64 GB 6sden a 54'e gecmıstı 128 GB'lık versıyonu, Apple'dan Samsung'a aldık yedegını hafıza yetmedı SD Card aldık öyle tasıdık 1.5 sene once. O aklımda kaldıgından dolayı bende SE 2020'den gececegım s 24 FE ye o yuzden 256'lık bakıyorum. Ama iPhone 12'den s 24 FE mantıklı mı bılemedım.

iPhone 12 hız olarak hala çok iyi seviyede ama batarya kapasitesi ve 60 Hz ekran yüzünden değiştirmek istiyorum. Batarya ölmeye başladıkça cihazlarda teklemeye başlıyor ufaktan. Orijinal batarya takma parasına da al sat yaparak S24FE alınabiliyor. Yoksa günlük deneyimde oyun vs oynamayan biri için hız farkı vs fazla yaşanmaz. Samsung'da tek korktuğum Cloud işi iCloud gibi çalışıyor mu acaba? Google Drive varsa sadece çok verimli olmuyor onu biliyorum. Çift fotoğraflar uygulaması vs kullanmak gerekir yoksa. Hemen samsung galeri hemde google fotoğraflar uygulaması gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı